free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με Αναγνωστόπουλο και Μαυρίδη η Πεύκη

ΜΕ το ίδιο τεχνικό δίδυμο των Γιώργου Αναγνωστόπουλου και Κυριάκου Μαυρίδη θα πορευθεί και στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας η Πεύκη, αφού η διοίκηση του συλλόγου υπό την προεδρία του Σταύρου Μονεμβασιώτη αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Να σημειωθεί ότι γυμναστής στην ομάδα είναι ο Γιώργος Πρίφτης. Οι  Αναγνωστόπουλος και Μαυρίδης ανέλαβαν την τεχνική ηγεσία της Πεύκης τον περασμένο Δεκέμβριο και η πρόωρη διακοπή του Πρωταθλήματος την 22η αγωνιστική βρήκε την ομάδα στην 12η θέση του 2ου ομίλου της Β’ Αθήνας με 23 βαθμούς.
Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος μιλώντας στο αbola. gr για τους στόχους του συλλόγου τη νέα σεζόν, τόνισε: “Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα με νεαρούς παίκτες που θα έχουν όνειρα και φιλοδοξίες να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο. Θα επιδιώξουμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία, τη νοοτροπία της ομάδας και γενικότερα να αλλάξουμε επίπεδο, όλα αυτά με την προσθήκη και κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά. Στόχος μας θα είναι η δημιουργία σταθερού περιβάλλοντος, η ομάδα κερδίζει, χάνει θα πρέπει εμείς που ηγούμαστε αυτής της προσπάθειας, να είμαστε συναισθηματικά ίδιοι και να προσπαθούμε για την μακροπρόθεσμη απόδοση και όχι για την επιτυχία της επόμενης αγωνιστικής με επιμονή και υπομονή. Παρράλληλα με την πρώτη ομάδα θα βοηθήσουμε και στην οργάνωση των τμημάτων υποδομής και στην ανάδειξη νέων ταλέντων. Το επίκεντρο της ακαδημίας θα πρέπει να είναι τα παιδιά με σωστή διαπαιδαγώγηση και μία επιδίωξη ολιστικής εξέλιξης των παιδιών. Εάν τα καταφέρουμε, αυτή θα είναι η μεγαλύτερή μας επιτυχία”.
ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Abola Team

Μέσω του facebook, ο πρόεδρος του ΠΟΨ, έστειλε το μήνυμα του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του κυπέλλου της ομάδας του, με αντίπαλο τον Νεοπεντελικό.

Ρένος Γιαμπουράς

Πήρε και Τσάφο ο Άγιος Δημήτριος!

Kώστας Παλαιολόγος