free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με “τιμονιέρη” τον Ζουμπατόπουλο ο Ολυμπιακός Λιοσίων

O Nίκος Ζουμπατόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Λιοσίων για την καινούργια αγωνιστική χρονιά αντικαθιστώντας τον Σάκη Σάσσαλο. Ο Ζουμπατόπουλος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο των Λιοσίων, αφού βρίσκεται στην ομάδα τα τελευταία έξι χρόνια. Έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής, προπονητής των τμημάτων υποδομής και της πρώτης ομάδας και το τελευταίο διάστημα ασκούσε και τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού του ανδρικού τμήματος.

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο Νίκος Ζουμπατόπουλος έχει μια πλούσια καριέρα, αφού έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Χαραυγιακό, στον Πανηλειακό, στην Ηλιούπολη, ενώ έχει παίξει και σε πολλές άλλες ομάδες. Πριν τον Ολυμπιακό Λιοσίων έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής και προπονητής για 14 χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Κ20, Κ18 και την πρώτη ομάδα ως βοηθός του Βασίλη Κυριακού στην Δ’ Εθνική. Επίσης, ήταν τεχνικός του Απόλλωνα 2006 την περίοδο που η ομάδα πέτυχε την άνοδο από την Γ’ στη Β’ κατηγορία, ενώ αναδείχθηκε και πρωταθλητής με τον Κένταυρο Βριλησσίων με άνοδο από την Β΄στην Α’ Αθήνας. Ακόμη έχει εργαστεί ως προπονητής για έντεκα χρόνια στις Σχολές Άρσεναλ, καθώς και στην Ελευθερούπολη, Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και Άμιλλα Περιστερίου.

Ζουμπατόπουλος: “Είναι ένα στοίχημα για μένα”

Ο Ζουμπατόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε στο αbola.gr: “Είναι μεγάλη μου τιμή που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων. Είναι ένα στοίχημα για μένα. Ευχαριστώ το ΔΣ  που με εμπιστεύθηκε και μου ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Είμαι πολλά χρόνια στον σύλλογο,  γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και η  χρονιά θα είναι πετυχημένη. Φιλοσοφία μου είναι όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε για το καλό του μεγάλου αυτού ιστορικού συλλόγου”.

Νέος γενικός αρχηγός ο Παρασκευόπουλος

Εξελίξεις είχαμε και στα διοικητικά του Ολυμπιακού Λιοσίων, αφού αποφασίστηκε να αναλάβει τα καθήκοντα γενικού αρχηγού  ο Αντώνης Παρασκευόπουλος. Επιπλέον προστέθηκε ως νέο μέλος στο ΔΣ του συλλόγου ο Μιλτιάδης Καλαϊτζής. Όπως τονίστηκε, θα παραμείνει ο βασικός κορμός, ενώ θα γίνουν και τέσσερις μεταγραφές, ώστε η ομάδα να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις.

ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

Απόλυτη επιβεβαίωση του Abola.gr με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αθηναϊδας από τον Γαληνό Νικολαϊδη

Abola Team 3

Δόξα Βύρωνος: Απέκτησε τον Τσελέπη

Abola Team

ΕΠΣΑ: Έναρξη έκδοσης ταυτοτήτων τριετίας προπονητών

abola10