free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Ηλιούπολη ξανά μπροστά!

Μία πρώτη γνωριμία έκανε το Abola Sport με τη νέα διοίκηση της Ηλιούπολης, η οποία φυσικά προσκάλεσε και τους υπόλοιπους συναδέλφους που έχουν επωμιστεί το ρεπορτάζ του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.
Οι άνθρωποι της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να δείξουν τις προθέσεις τους και τη συνεργασία που θέλουν να υπάρξει καθ’ όλη τη χρονιά με τα ΜΜΕ.
Από αυτές τις μικρές πρωτοβουλίες και μετά από συζήτηση που είχαμε μαζί τους, στην οποία  παράλληλα μας ανέπτυξαν το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για την ομάδα, καταλαβαίνει κανείς ότι ο ιστορικός σύλλογος πλέον βρίσκεται στο σωστό δρόμο.
Έτσι, διορθώθηκαν τα κακώς κείμενα που δημιουργήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση, όσον αφορά τη σχέση τους με τα δημοσιογραφικά Μέσα που ασχολούνται με το αθηναϊκό ρεπορτάζ καθώς κατάφεραν το μοναδικό και ανεπανάληπτο για διοίκηση ομάδας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να έχει κακή σχέση με το 90% των Μέσων που αρθρογραφούν γι’αυτό!
Η πρώτη γνωριμία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/5 στο Indigo Restaurant Bar, το οποίο και βρίσκεται στην οδό Βύρωνος στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης.
Το παρών από πλευράς διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣ Ηλιούπολης έδωσαν ο Νίκος Χάλκος, ο ιδιοκτήτης της “ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΕΚ”, Δημήτρης Βλάχος και ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων “ΟΦΘΑΛΜΟΣ”, Αθανάσιος Μπίρλης και το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου, Γρηγόρης Ιωσηφέλλης.
Από πλευράς δημοσιογράφων το παρών έδωσαν οι Χρήστος Χοστικίδης, Κώστας Κουτρούλης (sportifico.gr), Γιάννης Μαυρόπουλος (pamebala.gr), Δημήτρης Θεοδώρου (ΩΡΑ των σπορ), Κυριάκος Παντζαρίδης (soccerlive.gr) και Πάνος Καρατζάς (snews.gr).
Το abola.gr εκπροσώπησαν οι Κωνσταντίνος Ράπτης και Ρένος Γιαμπουράς.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Ηλιούπολης παρουσίασαν το διετές πλάνο που έχουν σχεδιάσει, τους χορηγούς που συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, και απεύθυναν κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της πόλης να συνδράμουν και αυτοί με τη σειρά τους με την παρουσία τους στο γήπεδο.
Όπως δήλωσε ο Νίκος Χάλκος: “Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας Ακαδημίας τουλάχιστον 250 παιδιών, η οποία θα αποτελέσει ισχυρή βάση για το μέλλον της ομάδας. Θέλουμε όλους τους Ηλιουπολίτες στο γήπεδο, και τα παιδιά κάτω των 18 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο, ενώ θα υπάρξουν και ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων”.
Ο Δημήτρης Βλάχος υπογράμμισε: “Στόχος ξεκάθαρα είναι το πρωτάθλημα και η ομάδα να αγωνίζεται, τουλάχιστον, στη Γ’ Εθνική. Θα ενισχύσουμε το ρόστερ με όσους παίκτες χρειαστεί για να το πετύχουμε”.
Ο Θανάσης Μπίρλης με τη σειρά του τόνισε: “Θυμόμαστε όλοι με νοσταλγία την εποχή που η ομάδα χάριζε μεγάλες συγκινήσεις και θέλουμε να φέρουμε στο γήπεδο όσους περισσότερους φίλους μπορούμε”.
Σε ερώτηση του συντάκτη του άρθρου αν τους προβληματίζουν τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην Οικονομία και φυσικά στο ποδόσφαιρο λόγω του κορωνοϊού, η απάντησή τους ήταν κατηγορηματική: “‘Όχι! Αν ήταν έτσι δεν θα ασχολούμασταν καθόλου. Ότι χρειαστεί η ομάδα θα το έχει και δεν θα μας πτοήσει τίποτα”.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην βοήθεια που προσφέρουν οι χορηγοί: Κεπαμπτζίδικο ο «Πρόεδρος» (μέγας χορηγός), Ευρωεργασιακή ΑΕ, Καταστήματα οπτικών «Οφθαλμός», Catering φούρνοι Έξη, Εxclusive ασφαλιστική εταιρία, Housebrand Cafe, Indigo Restaurant Bar, Cava Boose Εμπορία ποτών, Cafe «so simple» (κύριοι χορηγοί), καθώς και στους περίπου 60 επιχειρηματίες-χορηγούς της πόλης.

Related posts

Ανακοίνωσε νέα πεντάδα ποιοτικών παικτών

admin

Μηλιάς: «Το 0-0 μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος

Τον Δημήτρη Λούκα απέκτησε ο ΑΟ Καραβάς που ηττήθηκε στο Κύπελλο εκτός έδρας από τον Ερμή Κορυδαλλού με σκορ 2-1

Abola Team 3