free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Σκεντίγια καλεί Ντινιωτάκη!

Σειρήνες από το εξωτερικό ηχούν για τον 26χρονο επιθετικό Γιάννη Ντινιωτάκη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Abola ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει σοβαρή πρόταση από τη Σκεντίγια.
Η πρωταθλήτρια Σκοπίων του 2019 είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό από την παρουσία της στο Europa League όπου και πέρυσι έφτασε μία ανάσα από τους ομίλους, αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω στη Μίλαν στα πλέι οφ.
Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος της χώρας της λόγω του κορωνοϊού κατείχε την 3η θέση, που σημαίνει πως θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στα προκριματικά του Europa League.
Λέτε να δούμε έναν ακόμα Έλληνα να διεκδικεί την είσοδό του στους ομίλους μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης;
Δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο, αφού η πρόταση υπάρχει, είναι καλή και εξετάζεται πολύ προσεκτικά από τον Ντινιωτάκη.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι να μείνει στη χώρα μας και γι’αυτό δεν έχει απαντήσει αρνητικά τόσο στην πρόταση ανανέωσης της Θύελλας Καμαρίου (ΑΣ Σαντορίνη πλέον μετά και τη συγχώνευση), ενώ δεν έχει κλείσει τις πόρτες και στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει δύο ομάδες της Football League.
Ο Γιάννης Ντινιωτάκης είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη Θύελλα Καμαρίου, όπου στη δεύτερη συμμετοχή του τον Οκτώβριο τραυματίστηκε και επανήλθε μετά τα Χριστούγεννα και σε 10 συμμετοχές είχε 6 γκολ.
Επίσης έχει παίξει στην Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης και είναι από τους νεότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Superleague στην Α’ ομάδα. Μετά πήγε Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΠΕΠ Πιτσιλιά (Β’ Εθνική Κύπρου), Ιωνικό, Επισκοπή, Θεσπρωτός, ΑΕ Μυλοποτάμου και Νίκη Βόλου.

Related posts

Ο Ζήφκας στην τεχνική ηγεσία του Καμπανιακού

Abola Team 2

Ανανέωσε επίσημα και ο Μάνιας με Πανθηραϊκό

Abola Team 3

Νίκος Κατσιγιάννης: Απέδειξα ότι κάνω πράξεις και οδήγησα τον Αήττητο στην Football Leafue”-Η πανηγυρική ανάρτηση του Αήττητου για τα τρία πρωταθλήματα που κατέκτησε μέσα σε 2,5 χρόνια

Abola Team 3