free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ανανέωσαν Ταπραντζής, Καζαντζής και Χέλμης-Πρόεδρος και πάλι ο Βάσσιος

Σε σώμα ήρθε η νέα διοίκηση των Σουρμένων με το Βασίλη Βάσσιο να παραμένει στον προεδρικό θώκο για ακόμη δύο χρόνια. Όπως τονίζουν με ανακοίνωσή τους οι μελανέρυθροι θα υπάρχει σύντομα εκτενής ενημέρωση, αφού έχει ξεκινήσει δυναμικά η προετοιμασία της νέας σεζόν.
Από εκεί και πέρα έκλεισε και το τυπικό σκέλος για την παραμονή του Γιάννη Ταπραντζή στην τεχνική ηγεσία με το Γιώργο Καζαντζή να συνεχίζει να είναι ο άμεσος συνεργάτης του. Το κλίμα μεταξύ της διοίκησης και του τεχνικού τιμ ήταν εξαρχής καλό και φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο, ως και απίθανο, η μη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ενόψει της νέας σεζόν.
Τέλος, ο Σταμάτης Χέλμης είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ανακοινώνεται η επέκταση συνεργασίας του με την ομάδα για μία ακόμη σεζόν. Ο 27χρονος μέσος μέτρησε φέτος 15 συμμετοχές και ένα γκολ και αν δεν είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε θα είχε προσφέρει ακόμα περισσότερα στην ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σουρμένων αναφέρει τα εξής:
“Η προετοιμασία της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη για την ομάδα μας και θα υπάρξουν αναλυτικές ενημερώσεις για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Αναφέρουμε όμως, ένα πρώτο δείγμα:
Ο Βασίλης Βάσσιος θα είναι για δύο ακόμη χρόνια πρόεδρος της ομάδας.
Ο Γιάννης Ταπραντζής θα είναι ο πρώτος προπονητής και για τη νέα σεζόν.
Ο Γιώργος Καζαντζής θα συνεχίσει να είναι ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς.
Τέλος, ο Σταμάτης Χέλμης είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής με τον οποίο ανανεώνει η ομάδα μας τη συνεργασία ενόψει της νέας σεζόν.
Αυτή είναι μόνο η αρχή!
Vamos Sourmenara!”

Related posts

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα 28/12

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Άγιος Δημήτριος: «93 χρόνια ζωής και περηφάνιας»

Γιώργος Ανανίδας