free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Δυναμώνει με Ραχήμ η Κηφισιά!

Πολύ σημαντική μεταγραφή για την Κηφισιά που ξεκινάει από νωρίς τις μεταγραφικές προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα η ομάδα των βορείων προαστίων προχώρησε στην απόκτηση του 27χρονου πλάγιου επιθετικού Αλέξανδρου Ραχήμ.
Γνωστός από την παρουσία του στην κορυφαία κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έχοντας πανηγυρίσει μάλιστα και ανόδους, ενώ πάντα είναι από τις σημαντικές μονάδες του εκάστοτε ρόστερ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραχήμ επιστρέφει στην Κηφισιά μετά από πέντε χρόνια, όπου και τη σεζόν 2014-2015 είχε αγωνιστεί σε 12 αγώνες μετρώντας 3 γκολ.
Η ανακοίνωση της Κηφισιάς έχει ως εξής:
“Με χαρά ανακοινώνουμε την 1η μεταγραφή μας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πλάγιος επιθετικός Αλέξανδρος Ραχήμ θα φοράει τα κυανόλευκα και με την συμμετοχή του ευελπιστούμε στην εκπλήρωση των υψηλών φετινών στόχων της ομάδας μας!
Ο 27χρόνος επιθετικός κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε κατά σειρά στην Ρόδο και στον Αστέρα Βλαχιώτη (αμφότερες κέρδισαν την άνοδο στην Football League) ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Αιγάλεω (άνοδο στην Football league), Πανσερραϊκό, Σπάρτη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Εξάλλου την περίοδο 2014-15 ο βραχύσωμος επιθετικός είχε αγωνιστεί στην ομάδα μας σε 12 αγώνες σημειώνοντας και 3 τέρματα στην Γ’ Εθνική.
Αλέξανδρε σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας, σου ευχόμαστε υγεία και μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και χαρές”.

Related posts

Τον Λευτέρη Τζωρτζάτο ανακοίνωσε η Θήβα

Abola Team 2

Τον Μπουρντουζάν απέκτησε ο Αστέρας Αμαλιάδας

Abola Team 2

Σπουδαία μεταγραφή ο Άλεξ Μάνιας για τον Ιωνικό Νικαίας

Abola Team 3