free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πρώτη μεταγραφή με Νίκο Βλάχο οι Λύκοι Χαϊδαρίου

ΤΗΝ πρώτη τους μεταγραφή για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν σήμερα οι Λύκοι Χαϊδαρίου. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της συνεργασίας με τον ΑΟ Χαϊδαρίου ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 20χρονο μέσο Νίκο Βλάχο. Ο εν λόγω παίκτης αγωνιζόταν από την περίοδο 2016-17 στον ΑΟ Χαϊδαρίου, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας είχε 995 λεπτά συμμετοχής. Το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των Λύκων καλοσώρισε στον σύλλογο ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Σημαντήρας (φωτό).
Ειδικότερα, η ανακοίνωση των Λύκων Χαϊδαρίου έχει ως εξής: Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο ταλαντούχος 20χρονος μέσος Νίκος Βλάχος, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τα χρώματα του ΑΟ Χαϊδαρίου, από την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά θα φορά την φανέλα των ΛΥΚΩΝ. Η πρώτη σταγόνα στο ποτήρι της συνεργασίας έπεσε μετά την σύμφωνη γνώμη του ΑΟ Χαϊδαρίου,  την επιθυμία του παίκτη και την εμπιστοσύνή μας στις δυνατότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή. Η συνεργασία είναι ένα άγνωστο μονοπάτι που το γνωρίζεις διαβαίνοντάς το βήμα-βήμα και η συγκεκριμένη συμπόρευση είναι μια πρόκληση μιας και θέλησή μας είναι να στηριχτεί όχι σε μια άοσμη ομοιογένεια, αλλά σε μια δημιουργική διαφορετικότητα”.

ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

Τον Μάνο Βουγιούκα προσέλαβε η Ελευθερούπολη στην θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 6/5

Abola Newsroom

Φιλικό με το Αιγάλεω δίνει το Σάββατο 9/6 η ομάδα Νέων του Αγ. Δημητρίου του οποίου οι άνθρωποι εύχονται καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που δίνουν Πανελλαδικές

Abola Team 3