free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Τα συγχαρητήρια του Σαρωνικού στο Γιαρένη

Η διοίκηση του Σαρωνικού Αναβύσσου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και συγχαίρει τον Δημήτρη Γιαρένη και τα νέα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ για την εκλογή τους. Μάλιστα στο νέο συμβούλιο συμμετέχει και ο παλιός αντιπρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Φατσής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η Διοίκηση του Σαρωνικού Αναβύσσου απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Γιαρένη καθώς και στα μέλη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να συνεχιστεί η οργάνωση και ανάπτυξη της ΕΠΣΑΝΑ σε όλα τα επίπεδα όπως άλλωστε έγινε και στην προηγούμενη απόλυτα επιτυχημένη θητεία τους.
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζουμε επίσης, την παρουσία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του πρώην Αντιπροέδρου της ομάδα μας κ. Μιχάλη Φατσή. Η εκλογή του, πέρα από προσωπική δικαίωση μιας μακράς και ανιδιοτελούς παρουσίας και προσφοράς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αντανακλά και στο σύλλογο του Σαρωνικού και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Είμαστε βέβαιοι πως ο Μιχάλης, με όπλο το ήθος, τη μεθοδικότητα και την εμπειρία του, θα φέρει σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αρμοδιότητες που του ανατέθηκαν, ως Πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου καθώς και Πρόεδρος της επιτροπής Προμηθειών της Ένωσης.
Θερμά συγχαρητήρια και πάλι και καλή επιτυχία σε όλους σας”!

Related posts

Η Δόξα Αγ. Άννας 2-0 τον Φοίβο Βάρης στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ, η Ατλαντίδα πέρασε στα ημιτελικά στους Παίδες

Abola Team 3

Ανανέωσαν Πανόπουλος και Παππάς στην Ατλαντίδα

Abola Team 3

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις προς τον Νίκο Κατσιγιάννη

Ρένος Γιαμπουράς