free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Βόμβες μεγατόνων η ΑΕ Ιλίου

Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Β’ Αθήνας θα ριχτεί στη μάχη του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας η ΑΕ Ιλίου. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Σπυρίδης συναντήθηκε και συμφώνησε με τον Θανάση Αναστόπουλο, ο οποίος θα πλαισιώσει το ΔΣ της ομάδας και θα είναι αυτός που θα έχει την απόλυτη ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, ο Αναστόπουλος θα είναι και ο νέος γενικός αρχηγός της ΑΕ Ιλίου.

Ο Αντώνης Βαζλαματζής στον πάγκο

Πρώτη κίνηση του Αναστόπουλου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Σπυρίδη είναι η πρόσληψη του προπονητή Αντώνη Βαζλαματζή, ο οποίος θα βρίσκεται στο “τιμόνι” της ΑΕ Ιλίου την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Συνεργάτες του νέου τεχνικού θα είναι ο Δημήτρης Πιτερός και ο Δημήτρης Καρανάσιος. Ο Βαζλαματζής τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κουνάδη στην τεχνική ηγεσία του Καματερού, ενώ επίσης ήταν στην Κ18 και Κ14 του συλλόγου. Πριν το Καματερό ήταν στον Αίαντα Ταύρου ως άμεσος συνεργάτης του Σήφη Βενάκη στην πρώτη ομάδα, ενώ παράλληλα είχε και την ευθύνη της Κ18 και Κ14.

Σούπερ μεταγραφές με Ανταλή, Σπυροπάλη, Τρυγώνη, Μπέκο κι άλλους

Η ΑΕ Ιλίου ήδη πραγματοποίησε τις πρώτες της επτά μεταγραφές δείχνοντας ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο Πρωτάθλημα, αφού οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι εγνωσμένης αξίας. Συγκεκριμένα, στον σύλλογο εντάχθηκαν οι:

  1. Μπάμπης Ανταλής από Δάφνη Αθήνας.

  2.  Βαγγέλης Σπυροπάλη από Δάφνη Αθήνας.

  3.  Δημήτρης Τρυγώνης από Δάφνη Αθήνας.

  4. Γιάννης Τζερεμάκης από Ειρήνη Πετρούπολης.

  5. Πέτρος Λιβάνιος.

  6. Θανάσης Μπέκος.

  7. Γιάννης Κανατσέλης.

    * Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται ο Θανάσης Αναστόπουλος με τον Δημήτρη Τρυγώνη, στην επόμενη ο Αναστόπουλος με τον Γιάννη Κανατσέλη, ενώ στην τρίτη φωτό διακρίνεται ο Σπυροπάλη και ο Τρυγώνης με τον γενικό αρχηγό της ΑΕ Ιλίου. Στις κάτω φωτό είναι ο νέος τεχνικός Αντώνης Βαζλαματζής με τον Θανάση Αναστόπουλο και στην επόμενη ο πρόεδρος Παναγιώτης Σπυρίδης με τον Αναστόπουλο και τους Τρυγώνη, Σπυροπάλη.

ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Abola Team 2

Προμηθέας-Αστέρας Εξαρχείων 0-2

Abola Team 3

«Θα παλεύουμε το κάθε παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος