free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Γενική Συνέλευση ΕΠΣΑ: Τα δεδομένα της νέας σεζόν

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αθηνών η οποία διεξήχθη στα γραφεία της Ένωσης και έβγαλε πολλές ειδήσεις, με κυριότερη εκείνη για το ποια ομάδα θα καταλάβει τη θέση της Ηλιούπολης στην Α’ ΕΠΣΑ, η οποία θα είναι τα Βριλήσσια, ως η καλύτερη πέμπτη των ομίλων της Β’ Κατηγορίας.
Μία είδηση που πρώτα στο Abola διαβάσατε, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.
Όσον αφορά τις ημερομηνίες έναρξης της νέας σεζόν, η Α’ και η Β’ Κατηγορία θα ξεκινήσουν στις 20/9, ενώ η Γ’ στις 27/9. Τέλος το κύπελλο θ’ αρχίσει το Σαββατοκύριακο 5-6/9.
Επίσης επιβεβαιώθηκε πως από κάθε όμιλο, τόσο από την Α’ Κατηγορία, όσο και από τη Β’, θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες.
Όσον αφορά τους προβιβασμούς, θα υπάρξουν δύο από κάθε όμιλο στη Β’ και στη Γ’ Κατηγορία.
Στην Α’ ΕΠΣΑ οι τρεις πρωταθλητές θα δώσουν αγώνες μπαράζ ώστε να προβιβαστούν οι δύο στη Γ’ Εθνική, με τους αγώνες να είναι διπλοί (εντός-εκτός).
“Κάτι σαν πόλεμος”
Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στα γεγονότα που ζούμε λόγω του κορωνοϊού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι κάτι σαν πόλεμος!
Στη συνέχεια στάθηκε στις αποφάσεις των αναδιαρθρώσεων υπογραμμίζοντας: “Πήραμε μία δίκαιη απόφαση για όλα τα σωματεία διότι οι προβληματισμοί των ομάδων ήταν σωστοί. Πιστεύω πως δεν αδικήσαμε κανένα σωματείο”.
Όσον αφορά το αν θα γίνουν οι αγώνες παρουσία φιλάθλων, τόνισε: “Είμαι αισιόδοξος πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για 100 ή 150 φιλάθλους. Παράλληλα αναμένουμε τις οδηγίες από το υπουργείο Υγείας για τη συμπεριφορά που θα υπάρξει στα αποδυτήρια και στους αγωνιστικούς χώρους”.
Όσο για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων από την ΕΠΣΑ, ανέφερε πως: “Τα σωματεία θα πάρουν την ίδια επιχορήγηση όπως και πέρυσι που σημαίνει πως οι ομάδες θα λάβουν 300 ευρώ και μέσα στη σεζόν θα δούμε αν θα υπάρξει μία ακόμη οικονομική ενίσχυση. Επίσης να τονίσω πως δύο διαιτησίες θα είναι δωρεάν για κάθε ομάδα”.
Αυτό που έκανε εντύπωση, είναι το παρακάτω που ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών: “Τα προσεχή χρόνια θα έχουμε πρόβλημα επάρκειας διαιτητών, όπως και στους παρατηρητές. Γι’αυτό θέλω από τις ομάδες να προτείνουν αθλητές και παράγοντες ώστε να καλυφθούν οι θέσεις. Επίσης να είστε πιο επιεικείς στα νέα παιδιά που σφυρίζουν και να μην τους βρίζετε με το παραμικρό”.
Επίσης ενημέρωσε πως συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και συζητήθηκε  το θέμα για να γίνουν δύο νέα γήπεδα σε Αμπελόκηπους και Βοτανικό, τονίζοντας πως ο τελευταίος ζήτησε διάστημα περίπου δύο μηνών για να απαντήσει, λόγω του κορωνοϊού.
Αξίζει να σημειωθεί πως η διορία για δηλώσεις συμμετοχής για την Α’ Κατηγορία και το κύπελλο είναι ως στις 27/8, για τη Β’ μέχρι 2/9 και για τη Γ’ μέχρι 11/9.
H μεταγραφική περίοδος ξεκινάει στις 3 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 2 Νοεμβρίου.
Γραμματέας της Συνέλευσης ορίστηκε ο Στέφανος Στεφανάκης (Αίας Ταύρου), ως ο παλαιότερος παράγοντας από τους παρευρισκόμενους.
ΓΙΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Related posts

Συνέχισε τις … υψηλές πτήσεις ο Άγιος Θωμάς (2-0)

Abola Team

Με το φιλικό απέναντι στα Ταταύλα ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Κεραμεικού

Abola Team 3

Κινδιλίδης: «Δύο ακόμη μεταγραφές τοπ – επιπέδου, στόχος το πρωτάθλημα» .

Abola Newsroom