free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Λεοντίου (Διάνα): «Του χρόνου καλύτερος»

Δηλώσεις παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της Διάνας στο facebook o 19χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Μιχάλης Λεοντίου. Ο νεαρός άσος υπογράμμισε πως δεν σκεφτόταν κάτι άλλο πέρα από το να ανανεώσει, ενώ πιστεύει πως του χρόνου μπορεί η ομάδα να είναι και πάλι ανταγωνιστική.
Τέλος αναφέρθηκε και στον ίδιο πως θα δουλέψει ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις ώστε να εμφανιστεί καλύτερος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η απόφασή μου να ανανεώσω στην ομάδα ήταν εύκολη διότι η Διάνα είναι ένα σωματείο το οποίο απαρτίζεται από αξιόπιστα και έντιμα άτομα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να δουλεύει και να συνεργάζεται με τέτοια άτομα. Επίσης, σημαντικό ρόλο στην απόφαση να μείνω έπαιξαν οι συμπαίχτες μου και ο κόουτς με τους οποίους είχαμε εξαιρετικές σχέσεις δημιουργώντας ένα οικογενειακό κλίμα».
«Πιστεύω ότι και του χρόνου θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί καθώς ανανέωσε ο κύριος κορμός της ομάδας. Επίσης θα ακολουθήσουμε την νοοτροπία να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, συνδυάζοντας την νίκη με καλό ποδόσφαιρο».
 «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να μπορέσω να βελτιωθώ κατά πολύ και να δουλέψω πιο σκληρά σε συνεργασία με τους προπονητές μου και τους συμπαίχτες μου, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πέρυσι ήταν ο πρώτος μου χρόνος στην Αθήνα και στο αθηναϊκό πρωτάθλημα, επομένως ήταν κάπως δύσκολο για εμένα να προσαρμοστώ εξαρχής. Την επόμενη χρόνια θα προσπαθήσω να είμαι κατά πολύ καλύτερος από την προηγούμενη καθώς ξέρω τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».
«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Μανώλη Καλλέργη ο οποίος ήταν αυτός που με πρότεινε στην Διάνα και με βοήθησε πολύ στην πρώτη μου χρονιά. Ελπίζω να ξαναπαίξουμε μαζί στο μέλλον (πήρε μετεγγραφή για τον Άτταλο, γιατί εκτός από απίστευτος παίχτης είναι και πολύ καλός φίλος».

Related posts

Πανερυθραϊκός-Αγ. Θωμάς 1-1

Abola Team 3

Μαντζούνης: Ο Χαραυγιακός είναι … πολυτέλεια για την Β’ Αθηνών

Abola Team

Έκλεισε Σπανό η Αγία Παρασκευή

Ρένος Γιαμπουράς