free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Ντινιωτάκης: «Η Σαντορίνη είχε εξ αρχής τον πρώτο λόγο»

Όπως πρώτο το Abola σας είχε αποκαλύψει, ο Γιάννης Ντινιωτάκης τα βρήκε σε όλα με τη Σαντορίνη και θα παραμείνει στην ομάδα για μία ακόμη σεζόν.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον 26χρονο επιθετικό ο οποίος και σε δηλώσεις που μας παραχώρησε υπογράμμισε πως η Σαντορίνη είχε τον πρώτο λόγο εξ αρχής, παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες της Football League αλλά και τη Σκεντίγια, η οποία και ήταν πολύ τιμητική για τον ίδιο, όπως ανέφερε.
Πιο αναλυτικά:
«Ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπο μου τον Πάνο Αλειφτήρα, τον οποίο και ευχαριστώ για τη συνεργασία που έχουμε, ότι είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες της Football League και φυσικά και από την Σκεντίγια, όμως πάντα η Σαντορίνη είχε τον πρώτο λόγο. Σίγουρα η πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται κάθε χρόνο στην Ευρώπη είναι τιμητική για μένα, όμως δεν ήταν ότι πιο εύκολο ν’αφήσω πίσω την οικογένειά μου».
Όσο για τη Σαντορίνη, ο Γιάννης Ντινιωτάκης τόνισε:
«Νιώθω ότι έχω δεθεί με αυτή την ομάδα παρότι είμαι μόλις ένα χρόνο και οι άνθρωποί της μου έχουν φερθεί άψογα. Μίλησα με τον κύριο Φουστέρη, ο οποίος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και τα βρήκαμε σε όλα. Δεν μπορούσα τελικά να αρνηθώ την πρόταση ανανέωσης και ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».
Για την περσινή σεζόν μας υπογράμμισε τα εξής:
«Η σεζόν ξεκίνησε πολύ άσχημα για μένα, λόγω του τραυματισμού μου και του χειρουργείου που ακολούθησε, αλλά όταν γύρισα μετά ευτυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά και πιστεύω πως βοήθησα την ομάδα. Φυσικά το τέλος της χρονιάς μας αφήνει μία πικρία, λόγω του ότι χάσαμε την άνοδο στις λεπτομέρειες και μετά από δικά μας λάθη».
Τέλος, για τη συνένωση των ομάδων του νησιού ο Γιάννης Ντινιωτάκης ανέφερε τα εξής:
«Πιστεύω πως η συνένωση θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο του νησιού να πάει πολύ ψηλά και νομίζω πως ο κόσμος επίσης το ήθελε αυτό και θα σταθεί δίπλα μας».

Related posts

Σε νέα εποχή με Καραδήμο ο Ιωνικός

Abola Team 3

Στον Παναρκαδικό τα αδέρφια Λυμπερόπουλου

Abola Team 2

Κάρτα διαρκείας για τον ΠΑΟ Ρουφ

admin