free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νέο χτύπημα με Σταμάτη η Αθηναΐδα!

Δυναμικά συνεχίζει η Βασίλισσα της Κυψέλης τη μεταγραφική της ενίσχυση με τη διοίκηση Κινδιλίδη να έχει σκοπό να χτίσει μία δυνατή ομάδα που τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη Β’ Κατηγορία. Έτσι μέσα σε λίγα 24ωρα και μετά από τις προσθήκες δύο πολύ έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Μαρτέκας και Καπέλης, στην Αθηναΐδα προχώρησαν σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφή, αυτή του Ξενοφώντα Σταμάτη.
Ο έμπειρος μέσος τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός του Απόλλωνα Χαλανδρίου ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Ατταλο, Νεοπεντελικό και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.
Ακολουθεί η ανακοίνωση των κυανόλευκων:
“Ο Α.Ο Αθηναΐς ανακοινώνει την απόκτηση του Ξενοφώντα Σταμάτη.

Με τον Αετό της Αθηναΐδας στο στήθος θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Ξενοφώντας Σταμάτης.

Ο Έμπειρος Χαφ τα τελευταία 4 χρόνια ήταν βασικότατο στέλεχος και αρχηγός του Απόλλωνα Χαλανδρίου έχοντας 111 συμμετοχές και 14 γκολ ενω αγωνιζόμενος εκεί, αναδείχθηκε πρωταθλητής της κατηγορίας μας, την σεζόν 2017-18, ώντας κομβικός στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Ο Φώντας έχει αγωνιστεί επίσης κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στον Ατταλο Νέας Φιλαδέλφειας ,τον Νεοπεντελικό και την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα του Θανάση Γάκη.

Φώντα καλώς όρισες στην Αθηναΐδα.
Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και μαζί να ζήσουμε στιγμές χαράς.”

Related posts

Να δρέψει τους πρώτους καρπούς με Αίαντα!

Abola Team 2

Πήρε και τον Στάθη Κατσικογιάννη η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο απέκτησε ο Αγ. Δημήτριος

Abola Team 2