free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε τον Δημήτρη Νούλα ο Άρης Καλαμακίου

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Άρης Καλαμακίου με την απόκτηση του 25χρονου μέσου Δημήτρη Νούλα από την Θύελλα Aγίου Δημητρίου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη εκτός από την Θύελλα έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Τραχώνων στην Γ’ και Δ΄ Εθνική, στον Α. Σ. Οπούντιος Μαρτίνου (Α’ Φθιώτιδας και Γ’ Εθνική) και στον Ορχομενό (Α’ Βοιωτίας).
Μιλώντας ο Δημήτρης Νούλας στο αbola. gr για την απόφασή του να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Άρη Καλαμακίου, τόνισε: “΄Ήρθα στον Άρη όπου γνωρίζω τόσο τον προπονητή Κώστα Μπουρίτη όσο και τους παίκτες της ομάδας ώστε να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά¨.
Εξάλλου, θα γίνουν δύο με τρεις ακόμη προσθήκες, ενώ παρέμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας, όλα αυτά προκειμένου το συγκρότημα του Κώστα Μπουρίτη την επόμενη αγωνιστική περίοδο να πραγματοποιήσει μια καλύτερη από τη φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Ο Άρης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα δώσει και δύο φιλικά με Παντζιτζιφιακό (26/8) και Ιεράπολη (9/9), ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν και τα υπόλοιπα φιλικά τεστ.
ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές…

Abola Team

Απαγορεύθηκαν και οι προπονήσεις!

Abola Team

Γιώργος Καλύβας: “Έλειπε το τελείωμα των πολλών φάσεων από τον Ιάσονα”

Abola Team 3