free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Προπονητής φυσικής κατάστασης στη Νέα Ιωνία ο Τάκης Τριανταφύλλου

Ο Τάκης Τριανταφύλλου θα είναι ο προπονητής φυσικής κατάστασης και ο άμεσος συνεργάτης του Σάκη Σάσσαλου στην τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας. Ο εν λόγω γυμναστής έχει εργαστεί στον Άγιο Ιερόθεο, στην Κ19 και Κ17 του Ατρομήτου Αθηνών, στον Ολυμπιακό Λιοσίων, στον ΑΟ Καλαμακίου και στον Ακράτητο. Επίσης, ως πρώτος προπονητής έχει υπάρξει πρόπερσι στον ΑΟ Αυλώνας με τον οποίο πέτυχε την άνοδο της ομάδας από την Γ’ στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ, ενώ έχει κατακτήσει και με την Κ17 του Ηλυσιακού το Respect CUP. Στο προπονητικό τιμ της Νέας Ιωνίας θα ανήκει και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Μπάκης.
Ο Τάκης Τριανταφύλλου μιλώντας για την συνεργασία του με τον Σάσσαλο και την Νέα Ιωνία, τόνισε: “Με τον Σάκη Σάσσαλο μας συνδέει μια πολύχρονη φιλία, υπήρξαμε μάλιστα και συμπαίκτες στον Ατρόμητο Αθηνών και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε και πάλι μαζί. Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου ώστε η Νέα Ιωνία να είναι ανταγωνιστική στο νέο Πρωτάθλημα”.
“Κλείστηκαν” επτά φιλικά
Επτά φιλικά θα δώσει η Νέα Ιωνία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 27 Ιουλίου με πρώτη συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της περιοχής. Το πρώτο φιλικό τεστ θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου με αντίπαλο την Κ19 του Ατρομήτου Περιστερίου (εντός), ενώ ακολουθούν τα ματς με τον ΑΟ Χαϊδαρίου (13/8 στο Χαϊδάρι), τα Πετράλωνα (19/8, εντός), την Κ19 του Απόλλωνα Αθηνών (22/8, εντός), την Μαρκό (26/8, εντός), τον Κένταυρο Βριλησσίων (6/9, εντός) και τον Ήφαιστο Περιστερίου (9/9, εκτός).
ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

Εκδήλωση παρουσίασης της νέας ομάδας από την Ηλιούπολη

Ρένος Γιαμπουράς

Ενισχύθηκε με Χαραλάμπους το Χαϊδάρι

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τριάντα δύο αγωνιστικές σε τρεις παίκτες του Άτταλου!

Abola Team