free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Yπέγραψε στους Λύκους Χαϊδαρίου ο Γιάννης Κορωνιός

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται στους Λύκους Χαϊδαρίου προκειμένου η ομάδα στην δεύτερή της παρουσία στην Β’ Αθήνας να πραγματοποιήσει μια καλύτερη από την φετινή πορεία. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Λύκων είναι ο 19χρονος ταλαντούχος και δυναμικός επιθετικογενής μέσος Γιάννης Κορωνιός. Προέρχεται από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με συμμετοχή στα τουρνουά των ομάδων της Σούπερ Λιγκ και διεθνών τουρνουά, ενώ την περίοδο 2017-2018 σε ηλικία 16 ετών είχε 15 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ με τη φανέλα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Τις επόμενες αγωνιστικές χρονιές 2018-2019 και 2019-2020 είχε 39 συμμετοχές και επτά τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ με την ΑΕ Ιλίου.
Ο Γιάννης Κορωνιός (στη φωτό με τον Χρήστο Σημαντήρα και τον Σταύρο Παπαπαναγιώτου) μιλώντας στο αbola.gr για την απόφασή του να επιλέξει τους Λύκους Χαϊδαρίου συνεχίζοντας εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα, δήλωσε: “Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου και αφετέρου από την πρώτη επαφή που είχα με τον τεχνικό διευθυντή των Λύκων Χαϊδαρίου Χρήστο Σημαντήρα και τον προπονητή Σταύρο Παπαπαναγιώτου κατάλαβα ότι έχουν υψηλούς στόχους. Αυτό με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος και μέσα από την παρουσία μου, να κάνω χαρούμενους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν, αλλά και όλο τον κόσμο της ομάδας”.
Ο Γιάννης Κορωνιός αποτελεί την έβδομη φετινή μεταγραφή της ομάδας και όπως ξεκαθάρισε ο Χρήστος Σημαντήρας “οι μεταγραφές ακόμη δεν τελείωσαν, θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλες τρεις, προκειμένου οι Λύκοι Χαϊδαρίου την επόμενη περίοδο να είναι πλήρεις σε όλες τις γραμμές”.

Related posts

Με Πετράκη Η Νέα Ιωνία

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα στη Β’ κατηγορία

Abola Team

Πήρε και Θαλασσέλη η Ελευθερούπολη

Kώστας Παλαιολόγος