free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Χιόνης και Τζελέφας στον Άρη Καλαμακίου

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Νούλα ο Άρης Καλαμακίου προχώρησε στην ολοκλήρωση δύο ακόμη μεταγραφών. Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου είναι ο 23χρονος μεσοαμυντικός Σεραφείμ Τζελέφας, ο οποίος από την σεζόν 2015-16 αγωνιζόταν στην Θύελλα Αγ. Δημητρίου, καθώς και 26χρονος στόπερ και μεσοαμυντικός Άγγελος Χιόνης. Ο Χιόνης έχει παίξει στον ΑΟ Τραχώνων και στο Καλαμάκι, ενώ την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΓΣ Αργυρούπολης έχοντας 1229 λεπτά συμμετοχής. Με την προσθήκη των Νούλα, Τζελέφα και Χιόνη ο Άρης Καλαμακίου ενισχύεται σημαντικά ενόψει της δεύτερης παρουσίας της ομάδας του Κώστα Μπουρίτη (φωτό) στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, όπου στόχος θα είναι σίγουρα μια καλύτερη από την φετινή πορεία.
Πάντως οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ για τον Άρη, αφού θα αποκτηθούν ακόμη δύο επιθετικοί κι έτσι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου με δεδομένο ότι παρέμεινε και ο βασικός κορμός της ομάδας.
Όσον αφορά την προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 17 Αυγούστου, ενώ θα δοθούν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον Χαλκηδονικό (23/8), τους Ίωνες Παλ. Φαλήρου (29/8), τον Παντζιτζιφιακό (2/9) και την Ιεράπολη (9/9).

Related posts

Γρηγόρης Ροπόκης (Κορωνίδα Γαλατσίου):

Τάσος Ζαφειρίου

“Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή”

Abola Newsroom

Παραίτηση του αντιπροέδρου του Κεραμεικού Αλέξανδρου Μανώλαρου μετά το ματς με τον Αττικό

Abola Team 3