free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σταύρος Πολύμος (Γ.Σ Αρίων): “Γιατί όχι και την άνοδο”

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την νέα περίοδο ο ΓΣ Αρίων, ενώ μέχρι τα τέλη του μήνα θα συνεχιστούν οι προπονήσεις της ομάδας στο γήπεδο του Υμηττού στο οποίο βελτιώθηκε ο ηλεκτροφωτισμός με αποτέλεσμα να μπορούν οι ομάδες που το χρησιμοποιούν να προπονούνται και το βράδυ. Γι’ αυτό το λόγο το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Υμηττού Αναστάσιο Μπισκίνη και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Γιάννη Τζιβελέκα.
Πρόεδρος του Γ.Σ Αρίων είναι ο Θεόδωρος Προμπονάς, ενώ ο Σταύρος Πολύμος ο οποίος είναι και ο προπονητής της ομάδας κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου. Επικεφαλής της επιτροπής ποδοσφαίρου του συλλόγου είναι ο Χαράλαμπος Μιχελιδάκης με συνεργάτες τους Σταύρο Πολύμο, Νίκο Καριοφύλλη, Νείλο Μούσχουρο, Δημήτρη Τσεβά, Θεόδωρο Μπουρλέση, Μαρία Μπέρμπερη, Θανάση Σκορδά, Γιάννη Αντωνόπουλο, Σωτήρη Ποταμιάνο, Ιρένα Ρώσση και Ευαγγελία Καραμανάκου.
Αναφερόμενος στον στόχο της ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ, ο Σταύρος Πολύμος, δήλωσε: “Επιδίωξή μας είναι να έχουμε μια καλύτερη από την φετινή παρουσία στην Γ’ Αθήνας και γιατί όχι να μην διεκδικήσουμε και την άνοδο στη Β’ κατηγορία. Ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει και θα ενισχυθούμε με επτά νέους και ποιοτικούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας. Οι επτά μεταγραφές θα ανακοινωθούν λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Επίσης, φέτος θα δημιουργήσουμε και πάλι τα τμήματα υποδομής στα οποία θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα”.
Ο Σταύρος Πολύμος με τον συνεργάτη του στην τεχνική ηγεσία Νίκο Καριοφύλλη “έκλεισαν” και τέσσερα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με τον Φοίνικα Καλλιθέας (30/8, εκτός), Θρίαμβο Αθήνας (9/9), Προμηθέα (16/9) και Παγκράτι (20/9).

Related posts

Ζαμπέτας: «Να γίνει γιορτή με Αστερα Εξαρχείων»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕ Ηρακλείου – Νέας Ιωνίας

Abola Team

Σε εξέλιξη οι εργασίες ολικής ανακαίνισης των αποδυτηρίων της Χρυσούπολης

Τάσος Ζαφειρίου