free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ενισχύεται με Μάριο Δρακόπουλο και Παναγιώτης -Αία η Κηφισιά 2010

Σε δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η Κηφισια 2010,καθώς απέκτησε τους Κιαρρη Μάριο και Δρακόπουλο Παναγιώτη-Αία .
Ο 27χρονος αριστερός μπακ-χαφ Κιαρρη Μάριος έχει αγωνιστεί σε Ατταλο Φιλαδέλφειας ,Χαλάνδρι ενώ προέρχεται από δυο γεμάτες χρονιες με την ομάδα της Αλσουπολης.
Ο 24χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας Δρακοπουλος Αιας αγωνιζόταν τα τελευταία 4 χρονια με αρκετές συμμετοχές και αυτός στην ομάδα της Αλσουπολης .
Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα των βόρειων Προαστείων και το κοουτς Βασίλη Νταρλα στο καινούργιο πρωτάθλημα της Β Αθηνών.
Επίσης η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κ περσυ στο σύλλογο .Απ τις σημαντικότερες ανανεώσεις αυτή του αρχηγού επι 3 χρόνια της ομάδας Μητροπουλου Περικλη ο οποίος στα 35 του θα συνεχίσει για ακόμα μια χρόνια να φοράει τη φανέλα των συλλόγου .Προπονητης κ παιχτες έχουν δώσει ραντεβού στις 17 Αυγούστου όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ,ενώ σύντομα η διοίκηση θα πραγματοποίησει 2-3 μεταγραφές ακόμα.

Related posts

Μεγάλο μπαμ για την Αγία Ελεούσα – Γκαρδιακός Δημήτρης

admin

Δημήτρης Σιγάλας (Άρης Καλαμακίου): “Σκοπάς μας είναι μια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή της ομάδας στην Β’ κατηγορία”

Τάσος Ζαφειρίου

Το απόλυτο ο Άγιος Θωμάς (1-0)

Abola Team