free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑΕΠΣΑΝΑ

Tα τρομερά μωρά του ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ της ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ – Α’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
Νέες αγωνιστικές προκλήσεις για τη ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ και τα τρομερά μωρά του ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ !!!
Στην αθλητική οικογένεια της ΔΟΞΑΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, ο καθένας έχει το δικό του ξεχωριστό ρόλο.
Με συστατικά την απαραίτητη χημεία, ομοιογένεια και αρμονία, καθορίζεται η αξιοθαύμαστη αποτελεσματικότητα της ομάδας.
Την ίδρυση και συμμετοχή της ανδρικής ομάδας, για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ την περίοδο 2018 – 2019 (Γ’ Κατηγορία), ακολούθησαν δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα – άνοδοι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει σ’ αυτό της Α’ κατηγορίας.
Η περίοδος που στις περισσότερες ομάδες ανεβαίνει ο μεταγραφικός πυρετός, για τη Δόξα Άνοιξης είναι απλά ο χρόνος που οι άνθρωποί της σχεδιάζουν και προγραμματίζουν το μέλλον.
Η πολυτιμότερη “μεταγραφή” είναι ο ένας επιπλέον χρόνος εμπειρίας των νεαρών ποιοτικών παικτών της.
Έχοντας σταθερό τον βασικό κορμό, πληθώρα παικτών από τα σπλάχνα της, Κ18 και Κ16, έρχονται με διάθεση και αξιώσεις να διεκδικήσουν θέση στην πρώτη ομάδα. Σ’ αυτούς τους νέους ηλικιακά παίκτες προστίθονται 2-3 μεγαλύτεροι και έμπειροι, που πιστεύουν στη φιλοσοφία της ομάδας και την καθιστούν ένα ισχυρό, ομοιογενές, αποτελεσματικό σύνολο.
Οι μελλοντικές εγγυήσεις ισχυροποιούνται και διασφαλίζονται ακόμη περισσότερο με την δυναμική παρουσία των τμημάτων Κ14, Κ12 και των μικρότερων ηλικιών.
Η ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ, διαχρονικά στοχεύει:
– Να προάγει το άθλημα μέσα από τις μικρές παιδικές ηλικίες.
– Να αποδίδει σωστό, ποιοτικό ποδόσφαιρο με τις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών .
– Να επικρατεί το “ευ αγωνίζεσθαι” και τα αθλητικά ιδεώδη.
– Φυσικά να αγωνίζεται σε κάθε αγώνα για τη νίκη που είναι εξάλλου και ο στόχος της προσπάθειας, έχοντας τα εφόδια οι αθλητές να διαχειριστούν σωστά και την επιτυχία και την αποτυχία.
– Η επιτυχία έρχεται ως επιστέγασμα της προσπάθειας και σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί αυτοσκοπό που αποπροσανατολίζει.
– Μέσα απ’ όλα αυτά φυσιολογικά ξεπηδούν όμορφες αθλητικές στιγμές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των νέων και τους ωθεί στην ενασχόλησή με το άθλημα.
Με τον ΝΙΚΟ ΠΕΤΡΙΤΣΗ στο τιμόνι, με τον βασικό κορμό παικτών της προηγούμενης χρονιάς, με τους ανθρώπους του Δ.Σ. να παραμένουν προσηλωμένοι στους στόχους και με τους φίλους της ομάδας να είναι ένθερμοι υποστηρικτές διαφαίνεται το ποδοσφαιρικό ταξίδι να είναι γεμάτο όμορφες στιγμές.
– Τα μελλοντικά, ποδοσφαιρικά δρώμενα, της περιόδου 2020 – 2021, είναι μπροστά μας.
Αξία και μαγεία έχει το ταξίδι !!!
Στοχεύουμε και θα επιδιώξουμε να το απολαύσουμε με τις δυνατόν καλύτερες εμπειρίες !!!

Related posts

“Ζορίστηκε” ο Αήττητος Σπατών!

Abola Team

Με την παρουσία του προέδρου του συλλόγου και του δημάρχου Γρ. Κωνσταντέλλου η κοπή πίτας των ακαδημιών του Αστέρα Βάρης

Abola Team 3

ΜΠΑΜ στις ακαδημιες του ΠΑΟ ΓΕΡΑΚΑ!!!

Ρένος Γιαμπουράς