free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισόπαλος 2-2 με Κορωνίδα ο Φωστήρας

Ισόπαλος στο 2-2 έμεινε ο Φωστήρας με την Κορωνίδα στο μεταξύ τους φιλικό που διεξήχθη στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης».
Οι ποδοσφαιριστές του Πάρη Ανδράλα μπήκαν με φόρα στο Α΄ ημίχρονο, όμως τα συνεχόμενα φιλικά με Λεβαδειακό και Πανελευσινιακό, επηρέασαν την ομάδα στο Β΄ημίχρονο, όπου η κούραση βγήκε στην… επιφάνεια.
Πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο ματς ήταν το σουτ του Χρήστου που τράνταξε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
Λίγα λεπτά αργότερα, έπειτα από καλό γύρισμα του Αλεξίου μέσα στην περιοχή, ο Θέος άνοιξε το σκορ για τον Φωστήρα (1-0).
Μια «βολίδα» του Μαρίνου σταμάτησε στον γκολκίπερ της Κορωνίδας, όμως προς το τέλος του ημιχρόνου, η σέντρα του Μπερνιδάκη μέσα στην περιοχή, μπέρδεψε την αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να έρθει το αυτογκόλ και το 2-0 για την ομάδα μας, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Φωστήρας μπήκε δυναμικά στο γήπεδο, με το δυνατό σουτ του Θέου να σταματά στον τερματοφύλακα της Κορωνίδας.
Από εκεί και έπειτα, η κούραση έκανε την εμφάνισή της στην ομάδα μας και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-1, ενώ ένα λάθος του Πασαλημανιώτη διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Πάντως, ο Φωστήρας, πίεσε περισσότερο μετά την ισοφάριση με μια φάση διαρκείας από εκτέλεση κόρνερ του Χριστοφιλέα, κεφαλιά του Σερβέ μέσα στην περιοχή, και τον Κουλούρη μπροστά στην εστία να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Έπαιξαν οι: Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Ιωαννίδης, Αλεξίου, Πίσσας, Μπέλερης, Μαρίνου, Θέος, Χρήστου, Μπερνιδάκης, Πασαλημανιώτης.
Επίσης: Σερβές, Κουλούρης, Πετριτάι, Ραμί, Μπιταξής, Κόλλιας.

Related posts

ΠΑΟ Ρουφ: Νέο απόκτημα ο Κουκοβίνης

Abola Team

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (3 και 4/2) και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια για την κυριαρχία του Ηρόδοτου

Abola Team 3