free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στα πέναλτι η Ιεράπολη 4-2 τον Χαλκηδονικό (1-1 το 90λεπτο και η παράταση)

Στα πέναλτι με 4-2 η Ιεράπολη του Κώστα Ζαμπέτα κέρδισε τον Χαλκηδονικό και πήρε την πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ μετά το ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση. Προηγήθηκε ο Χαλκηδονικός με τον Καγιανά στο 28′ για να ισοφαρίσει η Ιεράπολη στο 75′ με σουτ του 16χρονου Τζαρέλα. Οι Αιγαλεώτες έχασαν δύο πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα με τον Καλίλα (70′ σε ανατροπή του Τζαρέλα) και τον Σαρδέλη (90΄ σε ανατροπή του Τσαμπουρνή) τα οποία απέκρουσε ο 18χρονος τερματοφύλακας του Χαλκηδονικού, Καλογερόπουλος.
Διαιτήτευσαν οι Γουρέλης, Κούλης, Γαλάνης.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος (46′ Καλογερόπουλος), Δράκας (58′ Δήμος), Κολοκυθάς, Τσέλιος, Πραγιάς, Πιθαράς (62′ Βλάχος), Καγιανάς, Δούριογλου, Γουδέλης, Ζώης (67′ Παππάς), Ζιάγκας (78′ Χόντος).
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Ι., Σπάρος Αθ. (46′ Παπανικολάου, 54′ λ.τρ. Πανουσιάκης), Μίτσκα (34′ λ.τρ. Βέρρας), Σαρδέλης, Βιτουλαδίτης, Δαβιλάς (77′ Αρβανιτάκης), Καλίλας, Γιακουμάκης, Τσαμπουρνής, Φαμπιάνο (67′ Λύτρας), Τζαρέλας.

Related posts

Έπεσαν στον 2ο όμιλο όλες οι ομάδες της Ηλιούπολης στην κλήρωση της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ, στον ίδιο όμιλο Δόξα Βύρωνος και Αθηναϊκός-Τί είπαν Πάνος Δημητρίου, Α. Νικόπουλος, όλες οι παρουσίες (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Η αγωνιστική κίνηση σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγοριία

Abola Team

Αλλαγή στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Κυπέλλου

Abola Newsroom