free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τεράστιο διπλό για τη Δάφνη Π.Φαλήρου

Με εμφατικό τρόπο η ομάδα μας πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Παρουσιάζοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, η Δάφνη Π.Φαλήρου επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑ. Παίζοντας με ψυχή, αλλά και με μυαλό και έχοντας για ακόμα μια φορά στον βασικό κορμό της παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία της και είναι γεννημένοι από το 2000 και μετά, η Δάφνη κατάφερε να μπλοκάρει τον αντίπαλό της και να φέρει τον αγώνα στα δικά της μέτρα. Ετσι στο 52ο λεπτό ο Ευθυμίου, έπειτα από μπαλιά του Φέρτη άνοιξε το σκορ, ενώ στο 76ο λεπτό, ο Φέρτης σούταρε και ο Κωνσταντινίδης παίρνοντας το… ριμπάουντ έπειτα από την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, έκανε το 2-0. Το Ηράκλειο μείωσε στο 79ο λεπτό από τα έντεκα βήματα με τον Αντωνόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μισά του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Μπότος και ήταν το δεύτερο συνεχόμενο, μετά από αυτό της πρώτης αγωνιστικής στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατταλο. Συνολικά πάντως, σε δύο μόλις αγωνιστικές, η Δάφνη Π.Φαλήρου είδε τους αντιπάλους της να στήνουν την μπάλα στην άσπρη βούλα τρεις(!) φορές. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς στα τελευταία λεπτά τραυματίστηκε ο Καρυπίδης και είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της.
Ηράκλειο: Κανακόπουλος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Ζιζήλας, Λιαπίδης, Κόντι, Κιρτζιαλίδης, Χρήστου, Σταυρογιάννης, Αντωνόπουλος, Χατζημάρκος.
Δάφνη Π.Φαλήρου: Μπότος, Πυλαρινός (80’ Καραβίδας), Πάλλας, Χριστόπουλος, Κόθρας, Λυκουρόπουλος, Ευθυμίου (85’ Κοντομάνος), Σαντζόνι (68’ Μιρβελασβίλι), Φέρτης (80’ Καρυπίδης), Βλαχάκης (46’ Γιαννούλης), Κωνσταντινίδης.

Related posts

Του έκανε την καρδιά… Πρεβόλη!

Abola Team

¨Κρίσιμο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα”

Abola Team

«Μπαμ» με Χέλμη για τα Σούρμενα!

Kώστας Παλαιολόγος