free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φωτιά… ο Ήφαιστος 3-0 τον Αγ. Δημήτριο

Την αήττητή του πορεία στον πρώτο όμιλο της Α’ κατηγορίας συνέχισε ο Ήφαιστος Περιστερίου, ο οποίος πέτυχε την 4η του νίκη αυτή τη φορά επί του Αγ. Δημητρίου με 3-0. Το σκορ για την ομάδα του Λευτέρη Αλεξάκη άνοιξε ο Πέτρος Καλκανάκος με κεφαλιά στο 17′ ύστερα από σέντρα του Γιώργου Ζαφειράτου. Διπλασίασε ο Χρήστος Βουλωμένος (πρώτος σκόρερ της ομάδας με έξι τέρματα) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή του Καλκανάκου από τον Τσάκο, ο οποίος και αποβλήθηκε) στο 54′ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Γιάννης Γονής με πέναλτι (η μπάλλα βρήκε το χέρι του Κόττα σε σουτ του Βουλωμένου) στο 78′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Αρώνη στο 80′.
Διαιτήτευσαν οι Τσουκαλάς, Σταύρογλου και Γαλάνης.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Αλευρής, Βλαχόπουλος, Καρδάμης, Τσετσάι, Χάιδας (23′ λ.τρ. Γιαννόπουλος, 46′ Φωτιάδης), Λάππας, Ορούτση (46′ Σφίχτης), Ζαφειράτος (85′ Ζώτος), Βουλωμένος, Γονής, Καλκανάκος (85′ Τουρτούλλι).
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Μακρής, Χαραλαμπόπουλος (12′ λ.τρ. Σκόνδρας), Καλαντζής, Σαρρησλάνογλου, Κόττας, Τσώνης, Αρώνης, Τάγκαλος (40′ λ.τρ. Νικολάου), Γαλημίτης, Κυριακάκης (79′ Τοπαλίδης), Τσιάκος.

Related posts

Απογοητεύουν οι Τράχωνες

abola10

Αποχώρηση Βάλβη από την τεχνική ηγεσία της Αγ. Ελεούσας

Abola Team 3

Γιώργος Μούτος: «Είμαστε εδώ για να τα καταφέρουμε»

Γιώργος Ανανίδας