free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική (7ος όμιλος): Τέσσερις ισοπαλίες και δύο νικητές-Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Με την 4η αγωνιστική να έχει ολοκληρωθεί στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την Κυριακή (01/11) που μόλις μας πέρασε, ήρθε η ώρα να δούμε τι έκαναν οι ομάδες του ομίλου, τι αλλαγές ή ανακατατάξεις υπήρξαν στον βαθμολογικό πίνακα και τη βαθμολογία στο σύνολό της με το πέρας της αγωνιστικής.

Ομολογουμένως, έγινε…της ισοπαλίας. Τα τέσσερα από τα έξι ματς της αγωνιστικής κατέληξαν ισόπαλα με μόνους νικητές την Κηφισιά και το Ρουφ.

Η πρωτοπόρος Κηφισιά συνεχίζει το σερί της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού έκανε το 4/4, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παγυθεατικό. Έχει σαφές προβάδισμα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο οι πέντε βαθμοί δεν σημαίνουν κάτι από τόσο νωρίς, πόσο μάλλον όταν ο Άγιος Ιερόθεος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω της.

Στους ίδιους βαθμούς με τον Άγιο Ιερόθεο είναι και οι Άρης Σκάλας και Ερμής Μελιγούς, αλλά έχοντας συμπληρώσει τέσσερα ματς. Αμφότεροι έφεραν ισοπαλίες την 4η αγωνιστική, κάτι που δεν τους βοήθησε στο «σκαρφάλωμα» του πίνακα. Ο πρώτος ήρθε 2-2 με την Ερμιονίδα εντός έδρας και ο δεύτερος έφερε «λευκή» ισοπαλία με την Κορωνίδα Κοιλάδας εκτός.

Ο ΠΑΟ Ρουφ βρήκε την αντίδραση που έψαχνε απεγνωσμένα μετά την ήττα από την Κηφισιά και την αποχώρηση του προπονητή, Γιάννη Σιλεβίστα παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Επίδαυρο, στην έδρα του Φοίνικα με τελικό σκορ 1-3.

Ο κ. Σιλεβίστας μπορεί να αποχώρησε, αλλά οι στόχοι του Ρουφ δεν έχουν αλλάξει και το έδειξε αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Η ιστορική ομάδα έχει κάνει ξεκάθαρο τόσο με τις μεταγραφές όσο και με το χαρακτήρα της, ότι θα κυνηγήσει όσο μπορεί την άνοδο και ό,τι καλύτερο μπορεί γενικότερα, αναλόγως τις εξελίξεις. Η ουσία είναι πως αυτή τη στιγμή έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται μισό βήμα πίσω από τις πρώτες θέσεις.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε ο Παναρκαδικός.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο:

Άγιος Ιερόθεος – Πανναυπλιακός: 0-0
Άρης Σκάλας – Ερμιονίδα: 2-2
Κηφισιά – Πανγυθεατικός: 1-0
Κορωνίδα Κοιλάδας – Ερμής Μελιγούς: 0-0
Μολαϊκός – Ατρόμητος Χιλιομοδίου: 1-1
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου – Π.Α.Ο. Ρουφ: 1-3

Η βαθμολογία:
Επόμενη αγωνιστική (5η):

Πανναυπλιακός (Ναύπλιο 2017) – Ένωση Ερμιονίδας
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Άγιος Ιερόθεος
Π.Α.Ο. Ρουφ – Άρης Σκάλας
Παναρκαδικός – Μολαϊκός
Πανγυθεατικός – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου
Κορωνίδα Κοιλάδας – Κηφισιά
Ρεπό: Ερμής Μελιγούς

Related posts

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο τιμόνι των Αγίων Αναργύρων

Kώστας Παλαιολόγος

Ποδοσφαιριστές Γ’ Εθνικής: «Κύριοι, σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τζόγος του αθλητισμού από τον ίδιο; Δεν θα σας περάσει!»

Γιώργος Ανανίδας

Τριπλή μεταγραφική προσθήκη στον Παναργειακό

Abola Team 2