free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ε.Π.Σ.Α: Ανακατατάξεις στον 1ο όμιλο μετά την 7η αγωνιστική

Η 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Α’ κατηγορία ολοκληρώθηκε μόλις χτες, Κυριακή (01/11) και τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων έφεραν «ταραχή» και ανακατατάξεις στον όμιλο.

Ο πρωτοπόρος Πανερυθραϊκός υπέπεσε στην πρώτη του ήττα της σεζόν – και μάλιστα εντός έδρας – από το φιλόδοξο Ηράκλειο με 0-1, κάτι που του επέφερε «συγκάτοικο» στην κορυφή. Συγκεκριμένα, η άνετη νίκη της Διάνας Ηλιούπολης απέναντι στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου, σε συνδυασμό με την ήττα του Πανερυθραϊκού έφερε την ομάδα της Ηλιούπολης στους ίδιους βαθμούς με αυτή της Νέας Ερυθραίας (16 βαθμοί).

Ο Ήφαιστος Περιστερίου, μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στις πρώτες 6 αγωνιστικές της σεζόν,  άρχισε να έχει απώλειες βαθμών, αφού έκανε και αυτός την πρώτη του ήττα στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Λιοσίων (2-0), έχοντας παράλληλα και δύο ισοπαλίες. Η ήττα δεν τον βοήθησε καθόλου φυσικά, αφού βρίσκεται πια στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ακριβώς από πάνω του τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην ομάδα της Δάφνης η οποία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, αφού, όχι απλά έχει με την εκτός έδρας νίκη της στη Νέα Ιωνία ανέβει στην τρίτη θέση, αλλά είναι πλέον η μόνη αήττητη ομάδα του ομίλου έπειτα από 7 ολόκληρες αγωνιστικές! Πλέον, έχει μαζέψει 15 βαθμούς και βρίσκεται μία «ανάσα» από τις δύο ομάδες της κορυφής.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας:

Χαϊδάρι – Αγ. Δημήτριος: 3-1
Ελπίδα Αγ. Αναργύρων – Λυκόβρυση: 0-0
Πανερυθραϊκός – Α.Ε. Ηράκλειο: 0-1
Διάνα Ηλιούπολης – Θύελλα Αγ. Δημητρίου: 3-0
Αστέρας Ζωγράφου – Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος: 1-2
Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων – Ήφαιστος Περιστερίου: 2-0
Νέα Ιωνία – Δάφνη Π. Φαλήρου: 1-3

Η βαθμολογία:

Related posts

Σεφτέ για Νέα Ιωνία, προβλήματα για Ολυμπιακό Λιοσίων!

Abola Team

Ακόμα πιο ισχυρές και με άψογη οργάνωση για όσκαρ σε όλους τους τομείς οι Ακαδημίες του ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team 3

Το αφεντικό “τρελάθηκε”-Κι άλλη μεταγραφική βόμβα το Ρουφ με την απόκτηση του Ρομάριο Μπράτσι!

Abola Team 3