free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Παναρκαδικός: Στοχεύει στην επαναφορά-Πρόσθεσε τρεις ποδοσφαιριστές

Ο Παναρκαδικός δεν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν (βρίσκεται στην 9η θέση, ένα βαθμό πάνω από τον 10ο) και με το τέλος της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μέτραγε τρεις βαθμούς, με μία νίκη, δύο ήττες και μία αλλαγή προπονητή.

Η κακή αγωνιστική εικόνα των «πράσινων» οδήγησε μοιραία την διοίκηση του ιστορικού σωματείου στο τέλος της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ντίσιο με τον Αντώνη Δρακόπουλο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Μαζί, όμως, με τον Αντώνη Δρακόπουλο, ο Παναρκαδικός πρόσθεσε στο ρόστερ του και τρεις νέους ποδοσφαιριστές με τον Αργεντινό Νίκολα Άμποτ, τον Γάλλο Ελ-Αραμπί και τον Έλληνα τερματοφύλακα Γιάννη Ασημέλλη να φορούν πλέον την πράσινη φανέλα με στόχο την ενίσχυση της ομάδας από την Τρίπολη.

Είναι γεγονός, πως ο Παναρκαδικός περιμένει πολλά και από τους τρεις νεαποκτηθέντες και κυρίως από τους Άμποτ και Ελ-Αραμπί οι οποίοι θα προσπαθήσουν να συμβάλουν στην αλλαγή της μεσοεπιθετικής εικόνας της ομάδας.

Ο Νίκολα Άμποτ είναι μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιριστής που από την πρώτη του προπόνηση «έκλεψε» τις παραστάσεις και έδειξε, πως μπορεί να δώσει λύσεις τόσο βάσει της ποιότητας όσο και της μεγάλης του εμπειρίας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος και το άγνωστο του πότε θα γίνει η επανεκκίνηση, αποτελούν το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, ωστόσο είναι δεδομένο, πως και οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές ήρθαν για να βοηθήσουν την ομάδα να ξεφύγει από την κακή της φόρμα.

Πηγή: arcadiaportal

Related posts

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στον Ιωνικό

Ρένος Γιαμπουράς

Συμμετοχή του Δήμα στις προπονήσεις του Ιάλυσου

Abola Team 2

Φιλική νίκη το Κερατσίνι με 3-1 επί του Ατρόμητου Πειραιά

Abola Team 2