free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιολικός: Παραιτήθηκε ο γυμναστής Ρίππης

Πρόωρα μπήκαν οι «τίτλοι τέλους» στη συνεργασία Αιολικού – Ρίππη, με τον πολύπειρο προπονητή φυσικής κατάστασης να αποχωρεί από τον σύλλογο, καταθέτοντας την παραίτηση του.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για κοινή πορεία τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ο επίλογος της συνεργασίας τους γράφτηκε πολύ ξαφνικά.

Μάλιστα, ο πρώην πλέον γυμναστής του Αιολικού επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε στη δημοσιότητα, ότι εφεξής θα ασχοληθεί με τις αναπτυξιακές ηλικίες, έχοντας ολοκληρώσει μία επιτυχημένη πορεία σε υψηλό επίπεδο του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι σε συγκεκριμένα σημεία της ανακοίνωσής του, ο Βάιος Ρίππης αφήνει να εννοηθεί, ότι υπήρξαν – ενδεχομένως – παρεμβολές στο έργο του, τονίζοντας ωστόσο, πως η αποχώρηση του κατά την περίοδο που διανύουμε θα βοηθήσει την ομάδα να βρει τον αντικαταστάτη του. Αυτό μάλιστα, κατά τον ίδιο, θα βοηθήσει τον Δημήτρη Παπασπύρου «να κάνει τη δουλειά του όπως επιθυμεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η δήλωση παραίτησης του Βάιου Ρίππη:

«Θα ήθελα να ενημερώσω το φίλαθλο κόσμο του νησιού μας ότι πήρα μία αρκετά δύσκολη απόφαση, να σταματήσω την συνεργασία μου με την ομάδα του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, ώστε να δώσω την ευκαιρία να δουλέψουν νεότεροι γυμναστές, γιατί πιστεύω ότι έδωσα ότι είχα να δώσω στην αγαπημένη μου ομάδα τον ΑΙΟΛΙΚΟ, την οποία υπηρέτησα 9 χρόνια ως παίκτης (1986-1995) και 10 χρόνια ως γυμναστής συνεργαζόμενος με πάρα πολλούς καταξιωμένους προπονητές, που μου εμπιστεύθηκαν, χωρίς παρεμβολές, την φυσική κατάσταση της ομάδας στα πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνική. Ακόμα και ο πολύ έμπειρος προπονητής κ. Γιάννης Μαντζουράκης, μου εμπιστευόταν, πολλές εξατομικευμένες προπονήσεις επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Super League.

Με δεδομένα και τα προβλήματα των διακοπών των προπονήσεων στην εποχή του COVID-19, νοιώθω ότι υπάρχει το χρονικό περιθώριο στην ομάδα, ώστε να βρει τον αντικαταστάτη μου που θα βοηθήσει τον νεοαφιχθέντα προπονητή, να κάνει τη δουλειά του όπως επιθυμεί.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι οι θέσεις εργασίας στον κλάδο μας είναι δυσεύρετες και πολλοί συνάδελφοι έχουν ανάγκη να δουλέψουν πολύ περισσότερο από όσο έχω εγώ.

Η συνεργασία μου με τον πρόεδρο του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, κ. Τζίμη Αντωνάκα και με τα μέλη του Δ.Σ, ήταν πολύ καλή και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα. Όπως και η συνεργασία μου με τον απελθόντα προπονητή κ. Βλάντιτσα Πέτροβιτς, ήταν κάτι παραπάνω από άψογη και εποικοδομητική.

Στο μέλλον θα ασχοληθώ μόνο με τις μικρές αναπτυξιακές ηλικίες, εκεί όπου τα βλέμματα και οι σκέψεις των νεαρών παικτών, είναι πιο καθαρές και αυθόρμητες. Καθώς και με την εξατομικευμένη προπόνηση φυσικής κατάστασης, όσων νεαρών θα ήθελαν να προετοιμαστούν σωστότερα, ώστε να κυνηγήσουν ενδεχομένως κάποιο όνειρό τους, προσδοκώντας ίσως μια επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ τέλος, όλους εκείνους (φροντιστές, γενικούς αρχηγούς, φυσιοθεραπευτές, υπεύθυνους ΜΜΕ κ.λ.π), τους αφανείς ήρωες που είναι κοντά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και αφιερώνουν χρόνο για να γίνεται η δική μας δουλειά ευκολότερη.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΝ ΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….!!!

Μυτιλήνη 23 Νοεμβρίου 2020

Με σεβασμό στον ΑΙΟΛΙΚΟ μας

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ,

Βάιος Ρίππης»

 

Πηγή: sportlevsos.gr

Related posts

Απέκτησε τον Σοφοκλή Ράδη η Ζάκυνθος

Abola Team 2

Αιφνιδιαστική παραίτηση Μεσολόγγη στον Πανασπροπυργιακό

Abola Team 2

Ο Ποδοσφαιριστής του Πανελευσινιακού Θοδωρής Τούσης

Τάσος Ζαφειρίου