free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μπαρδάκης: «Μας λυπεί η αδιαφορία των υπεύθυνων»

Ο μέσος της Διάνα Ηλιούπολης, Αλέξανδρος Μπαρδάκης μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου και μεταξύ άλλων, σχολίασε αρνητικά εκείνους που σιωπούν εκ μέσω πανδημίας.

Για την δεύτερη καραντίνα στην ελληνική κοινωνία είπε:

«Σεβόμαστε αυστηρά τα πρωτόκολλα και την κοινωνία. Δεν παίζουμε με την υγεία των ανθρώπων»

Για τον τρόπο αντιμετώπισης της καραντίνας από έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή υποστήριξε:

«Ακολουθούμε πιστά τις ατομικές προπονήσεις που μας στέλνει ο σύλλογος. Προσπαθούμε να συντηρηθούμε και να επανέλθουμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με πριν».

Για την επιστροφή από το γενικό στο μερικό lockdown μίλησε εκτενώς:

«Εδώ υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό. Ο αθλητισμός πρέπει να είναι ο πρώτος που θα ανοίξει και ο τελευταίος που θα κλείσει σε περίπτωση νέας, τρίτης καραντίνας, την οποία απεύχομαι.

Ποιος υγειονομικός μπορεί να πει το αντίθετο; Ακούω, ότι τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο. Είναι δυνατόν να κάνουν γυμναστική στο σχολείο χωρίς μάσκα και να μην μπορούν να επιστρέψουν στο γήπεδο; Το θεωρώ αδιανόητο. Δεν θα είναι λογικό.

Καμία λογική δεν υπάρχει επίσης στο άνοιγμα του λιανεμπορίου και στο κλείσιμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεν μπορεί κάποιος να πηγαίνει για ψώνια και να μη μπορεί να πάει στο γήπεδο. Αρχικά, για να κάνει προπόνηση και στη συνέχεια για να δώσει αγώνες.

Εάν θέλουμε την σωματική και ψυχική υγεία της κοινωνίας πρέπει να ανοίξουμε τα γήπεδα. Περιμένω με αγωνία την επίσημη τοποθέτηση των φορέων που διέπουν το άθλημα, δηλαδή της ΕΠΣΑ, της ΕΠΟ και της ΓΓΑ. Μας λυπεί ιδιαίτερα (παίκτες, προπονητές, φροντιστές, γιατρούς, δημοσιογράφους, φυσιοθεραπευτές) η αδράνεια που λαμβάνεται και ως αδιαφορία.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι και σημαντικό γρανάζι της αγοράς, καθώς απασχολεί εξίσου μεγάλο αριθμό ατόμων που ακόμα και βιοπορίζονται από αυτόν. Η μέχρι στιγμής στάση των υπευθύνων μόνο απαισιοδοξία μπορεί να προσθέσει στην ήδη δύσκολη κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά, κλείνοντας ο Μπαρδάκης.

Copyrights: Διάνα Ηλιούπολης

Related posts

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου (21/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Στις 31/7 ξεκινάνε προετοιμασία τα Πετράλωνα, 1/8 το Ρουφ και 7/8 η Αθηναϊδα

Abola Team 3

Συνεχίζουν… αγκαλιά Αγία Ελεούσα και Σούρμενα

abola10