free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νέα Ιωνία: Διοργανώνει ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση δημοσίευσε λίγο νωρίτερα σήμερα (07/12) ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας, ανακοινώνοντας ότι η Ακαδημία του συλλόγου διοργανώνει το πρώτο Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα «Συναισθηματική νοημοσύνη και αθλητισμός».

Πρόκειται, ομολογουμένως, για μία πολύ σημαντική θεματολογία και είναι ακόμα πιο όμορφο το γεγονός πως ο σύλλογος πήρε μία τέτοια απόφαση.

Δείτε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση:

«Σας ανακοινώνουμε ότι η Ακαδημία του Α.Ο Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού & Εκπαίδευσης, διοργανώνουν την Τετάρτη 9/12 στις 20:00 το 1ο Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΉ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΣ, αφού μέρος της νοοτροπίας μας αποτελεί η καλλιέργεια της προσωπικότητας του αθλητή και του περιβάλλοντος του (γονείς, φίλαθλοι κτλ)

Μια σύγχρονη, επιστημονική προσέγγιση στις εξαιρετικές δυνατότητες μας, με εισηγητή τον Νίκο Σταυρόπουλο, Διδάκτορα Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου & Καθηγητή Φυσικής Αγωγής (Τ.Ε.Φ.Α.Α), η οποία απευθύνεται σε προπονητές, γονείς και αθλητές τόσο της ακαδημίας μας όσο και άλλων αθλητικών συλλόγων, τους οποίους θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα να φιλοξενήσουμε στην διαδικτυακή μας συνάντηση.

Για τη Δωρεάν Συμμετοχής σας Εγγραφείτε: https://elearning.polis.edu.gr/course/sn-aoni/

(Στην επιλογή κωδικός συμπληρώνεται κωδικό της επιλογής σας και τον χρησιμοποιείται για την είσοδο σας στο σεμινάριο)
XMA Header Image

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ | ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ | ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

elearning.polis.edu.gr».

Related posts

Η Νέα Ιωνία 2-0 το Ηράκλειο

Abola Team 3

Στην παράταση ο Άρης Χολαργού 1-0 την Πέρα Κλουμπ

Abola Team

Γαζής: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος