free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Π.Ε.Π.Π: Δίπλα στους συναδέλφους της Super League 2 και Football League.

Μετά από παρότρυνση πολλών συναδέλφων προπονητών ποδοσφαίρου της Αθήνας και συνεχείς προσπάθειες  ενάμιση χρόνου ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΠΠΑ) είναι γεγονός. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα 30 ιδρυτικά μέλη που έβαλαν την υπογραφή τους καθώς και τους υπόλοιπους συναδέλφους προπονητές που μας  στήριξαν στην προσπάθεια μας  να  δημιουργήσουμε  τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Αθήνας, έναν σύνδεσμο αποδεκτό από όλους, έναν σύνδεσμο που θα κάνει το όραμα μας πραγματικότητα ,έναν σύνδεσμο με ευρωπαϊκές  προδιαγραφές, έναν σύνδεσμο που τα δικαιώματα του προπονητή θα πάρουν σάρκα και οστά.
Ιδιαίτερα  ήθελα να ευχαριστήσω την 7μελη εκτελεστική επιτροπή  που αποτελείτε  από τους κ.κ. Μιχάλη Καβαλιέρη , Χρήστο Παντιώρα, Χρήστο Λάμπρου, Αθανάσιο Ψύλλια, Αναστάσιο Στασινόπουλο και Βασίλειο  Καλτσή,  οι οποίοι με βοήθησαν  να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια αυτή καθώς και τον νομικό μας σύμβουλο κ. Νικόλαο Λαγομιτζή και τον συνεργάτη του  δικηγόρο Αθηνών κ. Βασίλειο Αρβανίτη καθώς επίσης και τον κ. Αθανάσιο  Μαγουλά που μας φιλοξενεί στο χώρο του.
Ο  Σ.Π.Π.Α είναι ενωτικός προς  όλους τους συναδέλφους προπονητές της Αθήνας και δεν έχει αντιπαράθεση με κανέναν, είναι ο σύνδεσμος που αγκαλιάζει όλους τους προπονητές ανεξαρτήτως διπλώματος (PROA– Β- C) και η προσπάθεια  αυτή γίνεται για να βρουν οι Αθηναίοι  προπονητές την θέση που τους αναλογεί και όχι μόνο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Αθηναίοι προπονητές θα είναι ενημερωμένοι για τα δικαιώματα τους βάσει των νόμων και του κανονισμού προπονητών  της  Ε.Π.Ο. και της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠ) της οποίας γίναμε μέλος.
Κλείνοντας θα ήθελα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την συμπαράσταση και να τους ζητήσω συγγνώμη για τις ατελείωτες ώρες που ήμουν μακριά τους.
 Καλώ όλους τους προπονητές  ποδοσφαίρου της Αθήνας να ενώσουμε την δύναμη μας και την φωνή μας, να ακουστούμε στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι αποκτώντας έτσι την αίγλη που αρμόζει στον Αθηναίο –Έλληνα Προπονητή.
Σας περιμένω όλους, νέους και παλαιούς προπονητές να προσέλθετε στα γραφεία μας για να ενημερωθείτε, να μιλήσουμε για τα προβλήματα μας και να αποφασίσουμε εμείς για το δικό μας μέλλον. 

Related posts

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για το ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (31/3)

Abola Team

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: “Φάνηκε η αξία του Χαραυγιακού”

Ρένος Γιαμπουράς