free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΟ

Λούβαρης: «ΕΠΟ και Πολιτεία πρέπει να βοηθήσουν τη Γ’ Εθνική»

Ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Χρήστος Λούβαρης, μίλησε στο «patragoal» και εξέφρασε την άποψη, ότι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πρέπει και οφείλει να αρχίσει, με το που το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Λούβαρης φάνηκε σωστός και λογικός, καθώς περιμένει από την ΕΠΟ και την Πολιτεία να κάνουν το χρέος τους.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

«Η απόφαση της πολιτείας για συνέχιση του lockdown μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, είναι βέβαιο ότι έχει να κάνει με την άσχημη επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικά η οικονομία της χώρας πλήττεται σοβαρά. Μέσα σε αυτούς που πλήττονται όμως, μην ξεχνάμε και όλους αυτούς που βρίσκονται στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Προπονητές, αθλητές, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και πάρα πολλοί άνθρωποι που κινούνται στο χώρο του αθλητισμού.

Βέβαια η προφύλαξη της δημόσιας ζωής είναι το κυρίως ζητούμενο, όταν χάνονται 100 συνάνθρωποι μας κάθε ημέρα. Όταν, λοιπόν, με το καλό η πανδημία μας επιτρέψει να εκκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, η άποψή μου είναι, πως θα πρέπει να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αυτό που πρέπει να πράξει η ΕΠΟ, καθώς και η Πολιτεία είναι να βοηθήσουν με όποιες δυνάμεις διαθέτουν, έτσι ώστε να μπορούμε με τις επιδοτήσεις αυτές να βοηθήσουμε όλους αυτούς που επλήγησαν από τη διακοπή του πρωταθλήματος και υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Εύχομαι πραγματικά όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξεφύγουμε από αυτή την πανδημία και αμέσως να γυρίσουμε σε αυτό που αγαπάμε και που μας έχει λείψει, που δεν είναι άλλο από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα».

Related posts

Έκπληξη προκάλεσε στον Ιωνικό Νικαίας η ανακοίνωση της Ρόδου

Abola Team 3

Κάλεσμα από Ερμιονίδα για το ματς με Ταμυναϊκό!

Abola Team 2

Μαζιώτης στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΝΑ

Abola Team 3