free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Εθνικός: Τα δεδομένα για το νέο γήπεδο

Η υπόθεση στο Σ.Ε.Φ. για την κατασκευή κολυμβητηρίου, διαμορφώνεται άσχημα για τον Εθνικό και πλέον “ξεθωριάζει” το όνειρό του για την ανέγερση γηπέδου στον συγκεκριμένο χώρο.

Αυτό είναι κάτι που πονάει πολλούς Πειραιώτες, δεδομένου ότι ο Εθνικός είναι ο δεύτερος πυλώνας της αθλητικής ιστορίας της πόλης και η λύση για γήπεδο στο Σχιστό φαντάζει μονόδρομος.

Σίγουρα, το Σχιστό δεν είναι σαν το Σ.Ε.Φ., αλλά δεν παύει να είναι ένας χώρος στην περιφέρεια του Πειραιά, σε μια περιοχή που αναπτύσσεται παράλληλα με το λιμάνι και βέβαια εκεί μπορεί να γίνει ένα θαυμάσιο γήπεδο που θα ανήκει αποκλειστικά στον Εθνικό.

Αν αναλογιστεί κανείς πού έπαιζε και πού παίζει μέχρι σήμερα ο Εθνικός, από τη… Γλυφάδα μέχρι την Καλλιθέα, εύκολα διαπιστώνει ότι το Σχιστό είναι μια πολύ καλή λύση σκεπτόμενοι ότι μιλάμε για ιδιόκτητο γήπεδο.

Ο χώρος έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Πειραιά στην ομάδα και η Περιφέρεια ήδη έχει έτοιμα να διαθέσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία γηπέδου που μπορεί και να διπλασιαστούν. Αυτό που μένει είναι να παρουσιάσει ο σύλλογος μια μελέτη για να αρχίσουν τα έργα.

Το γήπεδο του Εθνικού μπορεί να γίνει –και πολύ σύντομα μάλιστα– αρκεί να υπάρξει μια αποφασιστική διοίκηση και αξιόπιστη για να…τρέξει το έργο.

Η «μπάλα» πλέον είναι στην πλευρά του Εθνικού. Στο χέρι του είναι να την αξιοποιήσει και να…σκοράρει.

Μένει να φανεί.

Related posts

Επέστρεψε στον Φωστήρα ο Ζαγοριανός

Abola Team 2

Επέστρεψε στην Προοδευτική ο Διονύσης Χιώτης-Με την ιδιότητα του προπονητή των τερματοφυλάκων

Abola Team 2

Με δύο απουσίες ο Εθνικός κόντρα στο Λουτράκι

Abola Team 2