free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αίας Σαλαμίνας: Μπήκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Μέλος του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αποτελεί από την Πέμπτη (10/12) ο Αίας Σαλαμίνας, μετά την έγκριση που έλαβε. Επομένως, θα παραλάβει το επίδομα που προσφέρεται στα μέλη, παίρνοντας μία μικρή “ανάσα” σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τους συλλόγους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο Σύλλογος μας σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2020, έλαβε την ΕΓΚΡΙΣΗ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και ο Βασιλιάς Αίαντας ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ και επίσημα πλέον στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων !
Επίπονες προσπάθειες μας που ξεκίνησαν στην διάρκεια του 1ου Lockdown τον περασμένο Απρίλιο & Μάιο 2020, και με απίστευτες δυσκολίες λόγω των περιοριστικών μέτρων καταφέραμε στις 2 Ιουνίου 2020 να καταθέσουμε την Αίτηση μας στην Γ.Γ.Α. με όλα τα απαιτούμενα Δικαιολογητικά, με αποτέλεσμα σήμερα να ενημερωθούμε ότι λάβαμε την Έγκριση, και ο ιστορικός Σύλλογος μας πληροί τα αναγκαία Αγωνιστικά και Οικονομικά Κριτήρια, συνεπεία της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου !».

Related posts

Χαρδαλιάς: «Κατανοούμε τις επιπτώσεις στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όμως ζητούμε υπομονή»

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Ενδεχόμενο περαιτέρω καθυστέρησης της επανεκκίνησης λόγω ΕΠΟ

Γιώργος Ανανίδας

Δηλώσεις του αρχηγού του Αστέρα Βάρης Θανάση Μάγγου μετά τη λήξη του πρώτου φιλικού

Τάσος Ζαφειρίου