free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
SPORTSΓ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑΕΠΣΑΝΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε η οικονομική ενίσχυση στα ερασιτεχνικά σωματεία

Ξεκίνησε από το πρωί η καταβολή στα 3.408 δικαιούχα ερασιτεχνικά σωματεία, της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης – αποζημίωσης ειδικού σκοπού, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, συνολικού ύψους €9.672.000.

Κάθε σωματείο που έχει ολοκληρώσει την κατάθεση αίτησης εγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, θα λάβει €2.500 και έξτρα €1.000 για κάθε επιπλέον άθλημα που καλλιεργεί και για το οποίο έχει την ειδική αθλητική αναγνώριση. Λόγω των τραπεζικών διαδικασιών, τα ποσά θα εμφανιστούν το Σάββατο (19/12)  στους λογαριασμούς των δικαιούχων σωματείων.

Υπενθυμίζεται ότι, για όσα σωματεία δεν είχαν ολοκληρώσει ως τις 10 Δεκεμβρίου την κατάθεση των αιτήσεών τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, ή δεν είχε ακόμα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος για την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ανά άθλημα που καλλιεργούν, η καταβολή της οικονομικής τους ενίσχυσης-αποζημίωσης ειδικού σκοπού θα πραγματοποιηθεί μετά τις 22 Ιανουαρίου 2021.

«Καταβάλλονται σήμερα €9.672.000 σε 3.408 σωματεία με απόλυτη διαφάνεια & συνέπεια στις εξαγγελίες μας για διαρκή έμπρακτη στήριξη ερασιτεχνικού αθλητισμού. Διαθέσιμα προς ανάληψη από αύριο, λόγω των γνωστών τραπεζικών διαδικασιών λήψης πιστώσεων», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twiiter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Related posts

Πρωταθλήτρια στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ η Άνοιξη με 2-0 επί του Παλλαυρεωτικού, νίκες για Καλύβια, Γέρακα, Γιάννη Παθιακάκη και Ωρωπό, ισόπαλοι Σαρωνικός και Άρτεμις

Abola Team 3

Ο Παναγιώτης Χατζηλιάς στην τεχνική ηγεσία του Παντζιτζιφιακού

Abola Team 3

Νέα Ιωνία: Διοργανώνει ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο

Γιώργος Ανανίδας