free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Α.Ε. Μυκόνου: «Ξεσκαρτάρισμα» του Κουκά – Τέσσερις ακόμα αποχωρήσεις

Με συνοπτικές διαδικασίες και άμεσες ενέργειες, η Α.Ε. Μυκόνου φέρεται να κάνει «ξεσκαρτάρισμα», αφού αποδέσμευσε τη Δευτέρα (22/12) – μετά τον προπονητή Ανδρέα Σκέντζο – και τους παίκτες Κάρδαρη, Παναγιωτόπουλο, Υψηλό και Δωματά.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αποτελούν καλοκαιρινά αποκτήματα τα οποία, όμως, δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τη Μύκονο και ενημερώθηκαν να βρουν ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

«Σκούπα», λοιπόν, στην ομάδα από τον πρόεδρο, Αλέκο Κουκά που ανέλαβε δράση, ώστε να επανέλθει ο σύλλογος στην κανονικότητα του, καθώς τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής με δυο ήττες και μία ισοπαλία δεν έδιναν κανένα περιθώριο για επιπλέον καθυστερήσεις στις αποφάσεις.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν στην συνέχεια από το αν θα ξεκινήσει λόγω της πανδημίας το πρωτάθλημα, καθώς, μετά την αποχώρηση του κ. Σκέντζου, θα έχει ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν βιάζονται, πάντως, για την επιλογή και θα μελετήσουν τις επόμενες μέρες όλες τις πιθανές εκδοχές.

Πηγή: cyclades24sports

Related posts

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Δόθηκε το «πράσινο φως» για επιστροφή στις προπονήσεις, αναστολή στα υπόλοιπα σπορ

Γιώργος Ανανίδας

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας η Θύελλα Ραφήνας για το κρίσιμο ματς με την Ερμιονίδα

Abola Team 3