free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Ερμιονίδα: Δώρο και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό στους παίκτες

Η οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας στέκεται δίπλα στις άπορες οικογένειες, στους ποδοσφαιριστές της και στο τεχνικό τιμ της ομάδας και το έδειξε εμπράκτως.

Ύστερα από την αποστολή τροφίμων που έγινε την Κυριακή (20/12) σε άπορες οικογένειες, η διοίκηση της Ερμιονίδας, την Τετάρτη (23/12), κάλεσε τους αρχηγούς της ομάδας στους οποίους μέσω του προέδρου της ομάδας, Παντελή Βλαχογιάννη παρέδωσε από ένα δώρο και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να παραδοθεί σε όλους τους ποδοσφαιριστές για τις Άγιες αυτές ημέρες.

Μετά την ευχάριστη αυτή έκπληξη, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου (μέσω των αρχηγών) εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την διοίκηση της ομάδας η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Ερμιονίδας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την διοίκηση της ομάδας μας γιατί εκτός το ότι η οικονομικές συμφωνίες μας μέχρι και την διακοπή των αγώνων και των προπονήσεων έχουν τακτοποιηθεί στο ακέραιο.

Σήμερα μας κάλεσαν στο γήπεδο και εκτός από τις καθιερωμένες ανταλλαγές ευχών μας δόθηκε και ένα πολύ σεβαστό ποσό σαν δώρο Χριστουγέννων! Υπάρχουν και αυτές οι ομάδες και είμαστε τυχεροί που ανήκουμε σε μια από αυτές!!!!

Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να γυρίσουμε πολύ σύντομα στις αγαπημένες μας Κυριακές!!!!»

Πηγή: sport-ermionida

Related posts

Δεν τα βρήκε με Διαγόρα ο Βελέτης!

Abola Team 2

Θέλουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Δεν σκόραρε και έχασε το Τουρνουά ο ΠΟΑ

Abola Team 2