free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Παναρκαδικός: Ο αφοσιωμένος επαγγελματίας, Ίσμαελ Μπλάνκο

Τον άκρατο επαγγελματισμό του και την αφοσίωση του στον Παναρκαδικό δείχνει με την στάση του και στην συμπεριφορά του ο Ίσμαελ Μπλάνκο ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να δουλεύει!

Ο 37χρονός Αργεντινός άσος καθημερινά εκτελεί με απόλυτη ακρίβεια το ατομικό προπονητικό του πρόγραμμα και όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού, ο καθένας μονός του, δουλεύουν για να μπορέσουν να είναι έτοιμοι με την επικείμενη επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων με τις αρχές του νέου έτους (πιθανολογείται η 7η του Ιανουαρίου).

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο στο ξεκίνημα της δεύτερης καραντίνας κάπου στις αρχές Νοέμβρη ταξίδεψε για λίγες μέρες στην πατρίδα του την Αργεντινή για να δει τους δικούς του ανθρώπους και τους γονείς του και επέστρεψε και πάλι στην Τρίπολη όπου καθημερινώς δουλεύει ατομικά.

Αξίζει να τονιστεί, πως σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Ίσμαελ Μπλάνκο θα έχει κανονικά το δικαίωμα να αγωνιστεί μιας και η διοίκηση του Παναρκαδικού κατάφερε και φρόντισε να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες και τη «χαρτούρα».

Το γεγονός αυτό αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για την ομάδα της Τρίπολης, καθώς σε περίπτωση που έχουμε ξανά σέντρα σε λίγο καιρό στο πρωτάθλημα, ο «Ζορό» θα αποτελέσει την “αιχμή” του επιθετικού δόρατος των «πράσινων».

Πηγή: arcadiaportal

Related posts

Γ.Σ. Μαρκό: Θρήνος για τον τέως αντιπρόεδρο-‘Εστειλε συλληπητήρια ο σύλλογος

Γιώργος Ανανίδας

Ζαχαρόπουλος τριετίας στην Καλαμάτα!

Abola Team 2

Κορνελάτος στην Ερμιονίδα

Abola Team 2