free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΒ' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Συνδέσμου Προπονητών Αθήνας

Ο Σ.Π.Π.Α. προχώρησε σε μία ανακοίνωση νωρίτερα το απόγευμα στην οποία ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους στη συλλογή και το μοίρασμα τροφίμων, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους που έκαναν το εγχείρημα αυτό δυνατό.

Αναλυτικά, το ευχαριστήριο μήνυμα του Συνδέσμου:

«Ο πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας κάνοντας αυτή την πρώτη προσπάθεια για να βοηθήσουν τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες κατάφεραν να μοιράσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας σε 150 οικογένειες σε όλη την Αθήνα για ένα καλό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο.

Ο σύνδεσμος παρέδωσε προσωπικά, στα γραφεία του, σε κάθε μία οικογένεια τα τρόφιμα αντιλαμβανόμενος τον παλμό της εποχής και τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα που έχουν ορίσει οι υγειονομικές υπηρεσίες.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας θέλει να ευχαριστήσει πρώτα τα μέλη του που έτρεξαν και ανταποκρίθηκαν με μεγάλη ευαισθησία στο κάλεσμά του.

Στην συνέχεια, ευχαριστεί τον (Δήμαρχο Αθηναίων) κύριο Κώστα Μπακογιάννη, τον (Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών) κύριο Γιώργο Δημόπουλο, τον (Αντιδήμαρχο καθαριότητας-ανακύκλωσης) κύριο Νίκο Αβραμίδη και τον (πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου) κύριο Χρήστο Τεντόμα για την ευγενική προσφορά τους

Επίσης, τον φίλο του συνδέσμου και πρώην προπονητή ακαδημιών Κώστα Αρβανίτη (Ευρωβουλευτή) για την αδιάκοπη βοήθεια που μας προσφέρει με συναδελφική αλληλεγγύη.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου ευχαριστεί προσωπικά τους παράγοντες των ομάδων και πιο συγκεκριμένα τον κύριο Βασίλη Γαντζούλα (Α.Ο. Κηφισιά), τον κύριο Χαράλαμπο Γουσέτη (Α.Ο. Παπάγος), τον κύριο Δημήτρη Καββαδία (Α.Ο. Γκυζιακός), τον κύριο Ευγένιο Χριστοδούλου (Αστέρας Εξαρχείων), την κυρία Έλσα Ντάνη (Α.Ο. Πλάτων). Επίσης και τον (πρόεδρο την ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗΣ) κύριο Δημήτρη Τριανταφύλλου, τους Παλαίμαχους Νέας Φιλαδέλφειας (Ξενοφώντας Μπουσούς), τους Παλαίμαχους Ηφαίστου Περιστερίου (Νίκος Δεμίρης), τον όμιλο Σκλαβενίτη και τα ζαχαροπλαστεία «Θέμης» (Θέμης Παναγίδης). Να μην ξεχάσουμε τα μέλη μας κύριο Χαράλαμπο Ζελενίτσα (Τεχνικό Διευθυντή των σχολών της ΕΠΟ) και τους καθηγητές των σχολών Μιχάλη Μητροτάσιο και Γιάννη Βονόρτα που ήταν κοντά μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ευχαριστεί κάθε ένα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ξεχωριστά για την προσπάθεια που έκαναν. Ευχαριστούμε ακόμα και αυτούς που μπορεί να ξεχάσαμε ή αυτούς που θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Κοινωνικό Φαρμακείο στα Πατήσια και στους ιερείς Πάτερ Ηλία Καρατζά (Μητρόπολη Νέας Ιωνίας), Πάτερ Γεώργιο Κατσαούνη (Άγιος Σπυρίδωνας Νέας Ιωνίας), Πάτερ Στέφανο Βερλέκη (Άγιος Δημήτριος Όπλων Κάτω Πατήσια) και Πάτερ Εμμανουήλ (Αγία Ζώνη) που μερίμνησαν για τις κοινωνικές ευπαθείς ομάδες.

Τέλος, ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Παλαμάρα (μέλος του συνδέσμου) και την κυρία Ιωάννα Αναστασοπούλου που δεν έλειψαν από τον σύνδεσμο ούτε στιγμή σε αυτή την προσπάθεια και ευχόμαστε την επόμενη φορά να βοηθήσουν περισσότερα μέλη μας.

Τις επόμενες ημέρες Τρίτη (29/12), Τετάρτη (30/12) και Πέμπτη (31/12) ο σύνδεσμος θα παραμείνει ανοιχτός για να παράσχει την βοήθειά του στους συνάδελφους προπονητές. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2111820294 και ώρες 10:00 – 13:00 ώστε να μην μείνει κανείς πίσω ούτε την Πρωτοχρονιά.

Ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, ευτυχία και χαρά.

Υ.Γ: Ευχόμαστε αυτή η πανδημία (COVID19) που κλονίζει τον κόσμο να τελειώσει σύντομα. Επιφυλασσόμαστε να επαναλάβουμε αυτή την ενέργεια με την ίδια ευαισθησία και όποτε χρειαστεί γιατί για εμάς προπονητής σημαίνει
ΜΟΡΦΩΣΗ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
ΗΘΟΣ
Ο πρόεδρος
Σπύρος Παπακανέλλος».

Related posts

Μαρτέκας: Στην Κηπούπολη θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Μανώλης Φύτρος στο Abola.gr: Πρέπει να ανέβουν και οι δύο ομάδες της Α’ Αθήνας στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Νεοπεντελικός-Αστέρας Εξαρχείων 3-0

Abola Team 3