free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άτταλος: Συντήρηση και αποκατάσταση φθορών στο γήπεδο

Σε εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης φθορών του γηπέδου, που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, προχώρησε ο Άτταλος, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί την ομάδα όταν αυτό γίνει επιτρεπτό.

Επιπλέον, η διοίκηση πήρε την απόφαση να αυξήσει την εποπτεία και φύλαξη του χώρου, για να προλάβει ζημιές, παρόμοιες με αυτές που συνέβησαν από “ξένα πόδια” τους τελευταίους μήνες στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Άτταλου:

«Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης φθορών στον τάπητα την περίφραξη και τις εγκαταστάσεις του γηπέδου μας διεξάγονται από τον σύλλογο ως αποτέλεσμα της παράνομης και ανέλεγκτης χρήσης καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας έως σήμερα, από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και διαφόρων περιοχών της Αθήνας, γεγονός που δημιούργησε ορατό κίνδυνο να καταστεί το γήπεδο μη λειτουργικό όταν δοθεί το πράσινο φως για επανέναρξη προπονήσεων και αγώνων.

Επιπρόσθετα και με σκοπό να προστατευτούν οι εγκαταστάσεις από περαιτέρω ζημιές, η Διοίκηση του συλλόγου αυξάνει σε εθελοντική βάση την εποπτεία και φύλαξη του χώρου ώστε ο Άτταλος να μπορεί να υποδεχθεί τα παιδιά του, παιδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, όταν το επιτρέψουν οι αρχές σε έναν ασφαλή και λειτουργικό χώρο.

Κάνουμε υπομονή, προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους, προστατεύουμε την ομάδα και το γήπεδο και σύντομα επιστρέφουμε σ αυτό που τόσο αγαπάμε!!».

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΤΤΑΛΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK.

Related posts

Μηδέν στο Εθνικός Αστέρας – Άρης Καλαμακίου

Παντελίδης Mάνος

Σμυρνής «Πήραμε πολύ σπουδαίο διπλό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ακριτίδης: «Δύσκολο ματς με Ιπποκράτη»

abola10