free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων ο Α.Π.Σ. Δόξα Αγ. Άννας

Μέλος του Μητρώου Αθλητικών Συλλόγων είναι και επισήμως ο Α. Π. Σ. Δόξα Αγ.Άννας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της ομάδας, παίρνοντας πλέον την αθλητική αναγνώριση.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ομάδας:
“Μετά και την Αθλητική Αναγνώριση που έλαβε ο Σύλλογός μας, βραβευμένος 2 φορές από την UNESCO Πειραιώς & Νήσων για την προσφορά στον Αθλητισμό και στον πολιτισμό, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εγγραφή μας και στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. Μία ακόμη ποδοσφαιρική ομάδα από τις Αχαρνές είναι πλήρως κατοχυρωμένη ποδοσφαιρικά και νομικά. Έτσι μια προσπάθεια στελεχών του Συλλόγου έφερε αποτελέσματα ακόμη και εν καιρώ lock down. Συνεχίζουμε με Ενθουσιασμό!! Σε αναμονή του ανοίγματος των δραστηριοτήτων θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε, όπως άλλωστε κάνουμε τόσα χρόνια, στον συνάνθρωπο – οργανισμούς (Χαμόγελο του παιδιού, Make A Wish, Κιβωτός του Κόσμου, Γιατροί του Κόσμου, Κ.Α.Μ.Ε.Α Δήμου Αχαρνών, Αντικαρκινική Εταιρεία Δήμου Αχαρνών), την αρωγή μας μέσα από φιλανθρωπικούς αγώνες.
Βασικοί Υποστηρικτές μας οι ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ. Στους μεγάλους χορηγούς δεν μπορούμε να μη συμπεριλάβουμε τα BERRYS CAFE και την ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΡΙΓΑΝΗ & ΘΥΜΑΡΙ που συνεχώς προσφέρουν στην ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους”.

Related posts

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Η αγωνιστική δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Καπανδρίτι-Νικηφόρος 1-1

Abola Team 3