free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Α.Ο. Συκαμίνου: Ζητάει άμεσα τις βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδό του

Καμία απάντηση δεν έχει λάβει ο Α.Ο. Συκαμίνου – σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε – από το Δήμο του Ωρωπού, σχετικά με τις βελτιωτικές εργασίες που πρέπει να γίνουν στο γήπεδό του.

Η ΕΠΣΑΝΑ, έστειλε επίσημο έγγραφο στο Δήμο, ζητώντας να γίνουν συγκεκριμένες εργασίες στο γήπεδο του Συκαμίνου, κάτι που φυσικά δεν έχει γίνει ακόμα.

Έτσι, η ομάδα της περιοχής, αποφάσισε να μιλήσει και να ζητήσει οι εργασίες να γίνουν άμεσα, ώστε να μην υπάρξουν τραυματισμοί παικτών και φιλάθλων στο εγγύς μέλλον.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Συκαμίνου:

«Παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις του σωματείου μας Α.Ο. Συκαμίνου, προς το Δήμο Ωρωπού, για την ανάγκη να προχωρήσει σε απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες για την ασφαλή λειτουργία του γηπέδου μας μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία απάντηση.

Με έγγραφο της η ΕΠΣΑΝΑ, προς το Δήμο, το οποίο μας κοινοποιήθηκε, ζητάει να γίνουν οι ακόλουθες εργασίες στο γήπεδο του Συκαμίνου που αγωνίζεται η ομάδα μας.

1, Αλλαγή του χλοοτάπητα ή σοβαρές παρεμβάσεις εάν δεν είναι δυνατόν να γίνει
2. Αντικατάσταση των σιδερένιων εστιών-τερμάτων
3.Επιδιόρθωση πεσμένα περίφραξης
4.Τοποθέτηση προστατευτικών στο τοιχίο που περιβάλει τον αγωνιστικό χώρο και τέλος
5.Παρεμβάσεις στα αποδυτήρια

Ζητάμε από το Δήμο να ενδιαφερθεί για να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ οι εργασίες που προτείνει η ΕΠΣΑΝΑ για να μην υπάρξουν τραυματισμοί παιχτών η φιλάθλων.

Έχουμε αποδείξει ότι σαν σωματείο προσπαθούμε να κάνουμε ότι εργασίες μπορούμε με ιδίους πόρους. Πρέπει επιτέλους να βρούμε συμπαραστάτη σε αυτή την προσπάθεια και από την δημοτική αρχή».

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων

Abola Team

Η Δόξα Αγίας Άννας προειδοποιεί…

Abola Team

Ξεκινάει ο ΑΟ Κουβαρά στις 23/8-Τα φιλικά προετοιμασίας

Τάσος Ζαφειρίου