free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιολικός: Ενίσχυση στο κέντρο με τον Ραφαήλ Γιουκαρή

Από την μία ομάδα της Λέσβου, στην άλλη.

Ο Ραφαήλ Γιουκαρής, αποτελεί με κάθε επισημότητα εδώ και μερικές ώρες, τη νέα μεταγραφή του Αιολικού, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Πριν μερικές μέρες, ο έμπειρος μέσος, με παραστάσεις σε Super League, Football League, ακόμα και Κύπρο, προχώρησε σε μία κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με την άλλη ομάδα της Λέσβου, τον Αετό Λουτρών και παρόλο που οι φήμες έλεγαν, πως θα ψάξει το μέλλον του στην Κύπρο ξανά, αυτό παραμένει στο νησί του Βόρειου Αιγαίου.

Η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης, συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Γ’ Εθνική, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ραφαήλ Γιουκαρή.

Γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1995, ο Μυτιληνιός μέσος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και την Κύπρο, μετρώντας σημαντικό αριθμό συμμετοχών στις εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΛΚ και φόρεσε επίσης τις φανέλες των Αγία Νάπα, ΑΟ Τρικάλων, Άρη Λεμεσού και Αετού Λουτρών, ενώ επίσης είναι διεθνής με την Ελλάδα U19.

Ραφαήλ, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αιολικού! Ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσεις τις προσδοκίες όλων μας».

Related posts

Ο Νίκος Μεσολόγγης νέος τεχνικός στον Φωστήρα

Abola Team 2

MVP o Παπασπύρος όπως αναμενόταν στο Κερατσίνι

Abola Team 3

Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε τον Λ. Γιαλούση

Abola Team 2