free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακοφώτης: «Μπορεί να γίνει η Γ’ Εθνική, το ερασιτεχνικό πάει για πιο μετά…»

Σίγουρος, ότι την ομολογουμένως πιο κρίσιμη ημέρα, την Παρασκευή (29/1), θα υπάρξει οριστική απάντηση από τους λοιμωξιολόγους όσον αφορά την επανέναρξη ή όχι του των Football League και Γ’ Εθνικής, δείχνει να είναι ο Παναγιώτης Διακοφώτης.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

«Την Παρασκευή (αύριο) θα γνωρίζουμε. Το είπε ο Αυγενάκης, το είπε ο Χαρδαλιάς, οπότε θα υπάρχει απόφαση, δεν είναι όπως τις προηγούμενες φορές. Αναφέρομαι στη Football League, αλλά και τη Γ’ Εθνική», τόνισε ο κ. Διακοφώτης, ενώ στην ερώτηση για το ποιος θα χρηματοδοτήσει τα τεστ στους ποδοσφαιριστές των ομάδων της Γ’ Εθνικής, απάντησε:

«Εμείς έχουμε κάνει μία πρόταση στον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και δείχνει ότι μπορεί να προχωρήσει. Να διενεργούν δηλαδή τα τεστ οι Δήμοι και οι Περιφέρειες. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει».

Oμως, το ίδιο δεν μπορεί να γίνει στο ερασιτεχνικό, όπως αναφέρει ο κ. Διακοφώτης:

«Κοιτάξτε, το ερασιτεχνικό είναι μια άλλη κουβέντα. Αυτό πάει για πιο μετά. Εκεί μόνο με θερμομέτρηση μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δύσκολα θα εφαρμοστεί το μέτρο των τεστ. Όμως, πρώτα πρέπει να ξεκινήσουν οι άλλες κατηγορίες, να δούμε πώς θα πάει και μετά θα πάρει σειρά το ερασιτεχνικό, αν και εφόσον δοθεί το πράσινο φως».

Related posts

Αγιασμός το απόγευμα της Τετάρτης 13/9 στα τμήματα της Τριγλίας

Abola Team 3

Συσπειρωμένοι για το «διπλό» στη Ρόδο

Abola Team 2

Ανακοίνωσε Βλάχο ο Ιάλυσος

Abola Team 2