free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιολικός: Επιστροφή του Ίλια Κόρνεφ για 3+1 χρόνια

Μεγάλη επιστροφή στην ομάδα του Αιολικού!

Έχοντας αγωνιστεί μόνο ένα εξάμηνο στο παρελθόν με τη φανέλα της ομάδας της Μυτιλήνης, ο Ίλια Κόρνεφ κάνει την επιστροφή του στο νησί της Λέσβου, σε μία “νεκρή” ποδοσφαιρική περίοδο για όλους και αναμένεται να προσφέρει ποιότητα στον Αιολικό.

Η απόκτησή του δείχνει να είναι μία κίνηση με βλέψεις για την επόμενη σεζόν, μιας και η φετινή μοιάζει πέρα για πέρα χαμένη, λόγω της κατάστασης και των αποφάσεων που έχουν πάρει οι υπεύθυνοι για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ο Ουκρανός σέντερ φορ υπέγραψε για τρία χρόνια με τους Μυτιληναίους, με οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο.

Το «welcome back» Αιολικού στον Κόρνεφ:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Ilya Kornev ως το τέλος του 2023.

Ο 24χρονος (γεννημένος 1/11/1996) επιθετικός επιστρέφει στη Μυτιλήνη για να φορέσει εκ νέου τη φανέλα του Αιολικού, με την οποία αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν 2019-20.

Ο Ilya Kornev είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ουκρανίας, μετρώντας 5 συμμετοχές στην U23 και 3 συμμετοχές στην U20. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Μέταλουργκ Ζαπορίζιε, Μέταλιστ Χάρκοβο, Ολυμπικ Ντόνετσκ, ΜΦΚ Μέταλουργκ. Μετά την αποχώρηση του από τον Αιολικό, έπαιξε στη Β’ Κατηγορία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με τη φανέλα της Γκαμπέλα, ενώ το τελευταίο διάστημα ανήκε στην Περομόγκα Ντνιεπρ.

Η συμφωνία μεταξύ Αιολικού και Kornev έχει τριετή διάρκεια, με δικαίωμα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

Ilya, ласкаво просимо!».

Related posts

Υποδέχεται τον ΑΟ Ζευγολατιού ο Αστέρας Αμαλιάδας!

Abola Team 2

Έγινε πατέρας ο Μπαντίκος

Ρένος Γιαμπουράς

Σε κλίμα πρωταθλητισμού η κοπή πίτας του Αιγάλεω

Abola Team 2