free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιολικός: Η πληρωμένη απάντηση στον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και η διάψευση

Την δική του απάντηση στις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Βόρειου Αιγαίου, έδωσε ο Αιολικός.

Ο κ. Μουτζούρης, φέρεται να αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Αιολικού, αιτιολογώντας την άρνηση του συλλόγου της Μυτιλήνης να αποδεχθεί τη χορηγία αθλητικού υλικού και δείχνοντάς την έτσι ως τον “κακό” της υπόθεσης που δε διαφημίζει τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.

Φυσικά, όλο αυτό δεν μπορούσε να περάσει έτσι και ο Αιολικός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η ανακοίνωση-απάντησή του:

«Προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε σήμερα τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου να αναφέρεται στον Αιολικό, στη διάρκεια της παράδοσης από την Περιφέρεια του αθλητικού υλικού προς τις ομάδες που εκπροσωπούν τα νησιά μας στις εθνικές κατηγορίες των ομαδικών αθλημάτων.

Η έκπληξη μας αφορά στους λόγους που ο κ. Μουτζούρης αιτιολόγησε την άρνηση της διοίκησής μας να αποδεχθούμε τη συγκεκριμένη χορηγία.

Προς αποφυγή παρερμηνειών, διότι η αναφορά του αυτή έγινε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρουσία εκπροσώπων και άλλων ομάδων, η διοίκηση του Αιολικού ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε αρνήθηκε να διαφημίσει τα νησιά της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, όπως ψευδώς αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Αιολικός έχει αποκλειστική τριετή συνεργασία με μια από τις σημαντικότερες εταιρείες αθλητικής ένδυσης, την Capelli Sport και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να αποδεχθεί την επιμονή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου να προμηθευτούμε αθλητικό υλικό από συγκεκριμένο τοπικό προμηθευτή, άλλης εταιρείας, για να προχωρήσει η εν λόγω χορηγία.

Λυπούμαστε για όσα μη αληθή ακούστηκαν δια στόματος του κ. Περιφερειάρχη και ελπίζουμε πως στο μέλλον η Περιφέρεια Β. Αιγαίου θα σταθεί αρωγός των προσπαθειών όλων των ομάδων που εκπροσωπούν το Βόρειο Αιγαίο στα εθνικά πρωταθλήματα, καλύπτοντας τις πραγματικές τους ανάγκες και όχι συμφέροντα τρίτων, υπό αδιαφανείς διαδικασίες.

Από την πλευρά μας, ο Αιολικός θα συνεχίσει να διαφημίζει τη Λέσβο εντός και εκτός Ελλάδας, όπως κάνει εδώ και 46 χρόνια, αποτελώντας αθλητικό σήμα κατατεθέν της.

Ελπίζουμε πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

Με εκτίμηση,

Για τον ΑΕΠΣ Αιολικός

Ο Πρόεδρος

Τζιμ Αντωνάκας».

Related posts

Συνελήφθη ο δράστης της διάρρηξης στα γραφεία του Διαγόρα Ρόδου

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Γιώργος Ανανίδας

Ποιοι σφυρίζουν στα παιχνίδια του έκτου ομίλου

Abola Team