free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Παπασπύρου (Αιολικός): «Μετά τη Football League, πιστεύω θα πάρει σειρά η Γ’ Εθνική»

Ο προπονητής του Αιολικού, Δημήτρης Παπασπύρου παραχώρησε συνέντευξη στο «sportime» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που επικρατεί στη Γ’ Εθνική και σε όλα όσα έχουν γίνει και αποφασιστεί τους τελευταίους μήνες, τα οποία και έχουν βάλει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον “πάγο”.

Συνολικά, δεν ντράπηκε να εκφράσει την άποψή του, επεξηγώντας την και να πει τα πράγματα ως έχουν.

Ωστόσο, τόνισε το ότι πιστεύει, πως εφόσον η Football League ξεκινάει σύντομα, το ίδιο θα γίνει αργά ή γρήγορα και με τη Γ’ Εθνική.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

«Δεν θέλω να φανώ αλαζονικός, αλλά ούτε κι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει, το τι γίνεται γύρω μας. Αντίθετα, υποστηρίζω τη λογική και το σωστό.

Παρότι εν καιρώ πανδημίας, αυτά τα δυο στοιχεία δεν μπορούν να συνυπάρχουν ή αν θέλετε να βαδίσουν μαζί, υπάρχουν κοινά σημεία και πεδία όπου μπορούμε να αντιπαρατεθούμε και να διαφωνήσουμε! Όχι όμως στο υγειονομικό σκέλος και σε θέματα στα οποία δεν έχουμε γνώση και άρα άποψη.

Για μένα κακώς έκλεισαν τα γήπεδα και γενικώς “πάγωσε” ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Θεωρώ αυτονόητο, πως υπάρχει ο ιός και συμφωνώ πως είναι επικίνδυνος και μεταδοτικός. Όμως κάποια πράγματα που έχουν ανακοινωθεί και ισχύουν δεν συνάδουν και δεν συνδέονται μεταξύ τους. Έχουν χιλιοειπωθεί και δεν νομίζω πως θα προσθέσω κάτι, αν τα καταθέσω για μια φορά ακόμη.

Αντίθετα, εκείνο που παρατηρώ είναι πως σε όλες τις χώρες της Ευρώπης τα γήπεδα είναι ανοιχτά, γίνονται προπονήσεις και μάλιστα τα πρωταθλήματα σε εθνικό επίπεδο διεξάγονται κανονικά! Δεν μπορεί όλοι να συζητούν για τους υπαίθριους χώρους και το πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει και να τους εκμεταλλευτεί, κι εμείς να τους κλείνουμε! Δεν γίνεται αυτό!

Επαναλαμβάνω, αν δεν ήθελαν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, θα έπρεπε τουλάχιστον οι προπονήσεις να συνεχίζονταν κανονικά. Και τολμώ να πω, πως μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να κρατήσουμε – διατηρήσουμε τα υγειονομικά μέτρα, ώστε να παραμείνει ζωντανή αυτή η ενότητα, επιμένοντας πως σε ανοικτούς χώρους, όπως είναι το γήπεδο δεν μπορεί να διασπαρεί ο ιός!

Από την άλλη είναι λυπηρό, να πέφτουν στο δημόσιο διάλογο αρνητικές απόψεις από άτομα που ζουν από το ποδόσφαιρο! Θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί, αλλά και ενωτικοί, όταν βγαίνουμε και καταθέτουμε τις σκέψεις μας.

Πιστεύω πως από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της FL τη Δευτέρα, θα ακολουθήσει και η Γ΄ εθνική. Θεωρώ πως ωρίμασε το πράγμα και ήδη βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, ώστε να επιστρέψουμε στα γήπεδα και να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις ΚΑΙ εμείς».

Related posts

Ζωντός για τα γκολπόστ στον Αγ. Ιερόθεο!

Abola Team 3

Σεροπιάν: “Ο στόχος επιτεύχθηκε”

abola10

Δημ. Τσικρικάς: “Πρόκληση για μένα η αγωνιστική παρουσία στον ιστορικό Παναργειακό”

Abola Team 3