free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
SPORTSΓ' ΕΘΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: Επιστροφή των ομάδων της Γ’ Εθνικής στις προπονήσεις!

εθνικη

Επιτέλους, «ανάσα» για τον ερασιτεχνικό (και μη) αθλητισμό!

Το πρώτο βήμα έγινε και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής επιστρέφουν λίαν συντόμως στο χορτάρι για ομαδικές προπονήσεις, με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Γιώργου Μαυρωτά να επιβεβαιώνονται.

Πέρα για πέρα ευχάριστα ήταν τα νέα που βγήκαν στο «φως» της δημοσιότητας λίγο νωρίτερα, όσον αφορά τον αθλητισμό, καθώς η αρμόδια υγειονομική επιτροπή θα δώσει το «ΟΚ» για την έναρξη πέντε κατηγοριών σε μπάσκετ, πόλο και χάντμπολ, αλλά και για την έναρξη των προπονήσεων σε Γ’ Εθνική και Α2 μπάσκετ ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα, το «πράσινο φως» για να αρχίσουν οι αγώνες, πιθανότατα θα δοθεί από το επόμενο Σαββατοκύριακο (27-28/2) και μετά σε:

  • Α1 μπάσκετ γυναικών
  • Α1 πόλο ανδρών
  • Α1 πόλο γυναικών
  • Α1 χάντμπολ ανδρών
  • Α1 χάντμπολ γυναικών

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες φυσικά και θα απαιτούνται τεστ κορονοϊού εβδομαδιαίως.

Επιπροσθέτως, θα δοθεί το «ΟΚ» για προπονήσεις από τη Δευτέρα (22/2) και μετά σε:

  • Α2 μπάσκετ ανδρών
  • Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου
  • Ποδόσφαιρο Σάλας
  • Α’ Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου

Επί της διαδικασίας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, παρουσίασε αναλυτικά όλα τα στοιχεία για όλες τις κατηγορίες και ό,τι άλλο χρειάστηκε στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Ακολούθως δόθηκε και η σχετική έγκριση.

Ο ΠΣΑΠ, ο οποίος έχει αγωνιστεί  πολύ για το άνοιγμα του αθλητισμού σε αυτές τις πρωτοφανείς καταστάσεις που βιώνουμε, δεν παρέλειψε να ανακοινώσει τα νέα και να κάνει το δικό του σχόλιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ευχάριστα είναι τα νέα, καθώς οι ομάδες της Α’ Εθνικής Γυναικών, της Γ’ Εθνικής Ανδρών και της Α’ Εθνικής Futsal πήραν το «πράσινο φως» για την επιστροφή τους στις ομαδικές προπονήσεις, από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Ο ΠΣΑΠ θα συνεχίσει να μάχεται για το γενικό άνοιγμα του αθλητισμού, που είναι για εμάς η ασπίδα κατά του κορονοϊού και όχι η πηγή μετάδοσης και διασποράς του».

Related posts

Αήττητος εντός έδρας ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Τα φιλικά που “έκλεισε” η Θύελλα Ραφήνας

Ρένος Γιαμπουράς

Ασταμάτητο Μοσχάτο πέρασε από το Κερατσίνι! -“Χρυσή” αλλαγή ο Πουλάκης!

abola10