free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερμής Μελιγούς: Αποχαιρετάει τον Ραφαέλ Νασιμέντο, τον νεαρό Πορτογάλο που έφερε στην Ελλάδα

Επιτυχία σε κατηγορίες όπως η Γ’ Εθνική δεν είναι μόνο η απόκτηση μεγάλων ονομάτων και ποδοσφαιριστών, αλλά και η ανάπτυξη νεαρών που προσπαθούν να φτάσουν ψηλά.

Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι νεαροί έχουν έρθει από το εξωτερικό και κάνουν τη δική τους προσπάθεια σε μία ξένη για αυτούς χώρα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ραφαέλ Νασιμέντο, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα το 2020 για χάρη του Ερμή Μελιγούς, αφού εντοπίστηκε στην Πορτογαλία από τον Κώστα Καλογιαννίδη.

Όντας εντυπωσιακός όσο πρόλαβε να δείξει τις ικανότητές του, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται επίσημα πλέον στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία αγωνίζεται στη Super League 2.

Ο Ερμής Μελιγούς, έδειξε τη χαρά και περηφάνια του που αποτέλεσε την πρώτη ομάδα στην Ελλάδα για τον νεαρό Πορτογάλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία μέσω ανακοίνωση η οποία ανέφερε αναλυτικά:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Rafael Nascimento στην ομάδα της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Είμαστε χαρούμενοι που μέσω του Ερμή κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα και να κάνει το άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο για να αγωνίζεται πλέον στην Β’ εθνική κατηγορία. Raf καλή επιτυχία».

Related posts

Νέο στραβοπάτημα ο Ηρακλής-Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (16 και 17/12) σε όλους τους Ομίλους στην Γ’ Εθνική

Abola Team 2

Αιολικός: Βαρύ πένθος, «έφυγε» ξαφνικά ο Γενικός Αρχηγός, Γρηγόρης Σιμιτζής

Γιώργος Ανανίδας

Τον μεσοεπιθετικό Σούφλα απέκτησε η ΑΕ Μοσχάτου

Abola Team 3