free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Ακράτητος: Ενίσχυση στον άξονα με Ντέκο Σουμάχ

Ενίσχυση για τον Ακράτητο, μόλις δύο μέρες πριν (20/2) την επίσημη επανέναρξη των προπονήσεων για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα των Άνω Λιοσίων θέλει να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται στον 8ο όμιλο της κατηγορίας και ένας τρόπος να το πετύχει αυτό, είναι η ενίσχυση στον άξονα.

Και αυτό δείχνει να έγινε με την απόκτηση του Αλχασάν Ντέκο Σουμάχ ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο αγωνίστηκε μόνο ως δανεικός σε Δόξα Δράμας και Ρέθυμνο.

Ο 20χρονος επιθετικός μέσος έρχεται να δώσει επιπλέον λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι του Ακράτητου και να αποτελέσει μία επιπλέον επιλογή στα χέρια του Παναγιώτη Λουμάκη.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Σουμάχ:

«Η διοίκηση πιστή στο όραμα που έχει να επαναφέρει τον Ακράτητο εκεί που του αξίζει ήρθε σε συμφωνία με τον ALHASSANE DECO SOUMAH.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας ήρθε στην Ελλάδα το 2017 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης με τριετές συμβόλαιο και παραχωρήθηκε δανεικός στην Δόξα Δράμας όπου αγωνίστηκε για 1 χρόνο και στο Ρέθυμνο επίσης για 1 χρόνο.

Αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος και έχει γεννηθεί το 1999.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι με την ποιότητα του θα βοηθήσει τον Ακράτητο να πετύχει τους στόχους του.

Εκ του Δ.Σ».

Related posts

Ελεύθερος ο Χρήστου από τον Ηλυσιακό

Abola Team 2

Πήρε Κοντογιάννη η Κηφισιά

Abola Team 2

Λευκή ισοπαλία για Ηρόδοτο και Επισκοπή

Abola Team 2